www.ndsas.sk - doména NDS, a.s.

Tak jsem se na novou stránku taky podíval - zajímavá je tam mapa - u R3 jsou všechny možné varianty, včetně Donoval, trasy přes Štúrovo s peáží s R1 údolím Hronu :open_mouth:, spojky R2-R3 Handlová - Turiec, to mě překvapilo.

V sekcii D a RC pribudla stranka tunely s neaktualnou mapkou z roku 2005 a so starymi terminmi vystavby. Prakticky zo starej stranky. Chyby v ostatnych sekciach nemiznu, nove info nepribuda. Teda oproti starej stranke je rozdiel velmi maly. NDS si tym robi dalej velku hanbu, aspon vidno, na akej urovni sa realne nachadza :unamused:

mna by celkom zaujimala faktura za toto skvele dielo :unamused:

ndsas.sk/index/index.php?ids=11646
nesledujem to kazdy den, cez vikend to tam este nebolo, takze cca 5 dni :slight_smile: . Dokonca aj niektore dalsie chyby zmizli. :slight_smile:

Takze davam pracu na tento tyzden: :stuck_out_tongue:
Zaktualizovat mapu D a RC, opravit zle terminy v tabulke D a RC
Zaktualizovat mapu tunelov, spolu s tabulkou
Spristupnit videa “Dialnice kamerou”

:stuck_out_tongue:

Andrej, podla toho ako sa spamatavaju im to treba konkretne ukazat - kazdu jednu chybu. okrem toho za tyzden to nezvladnu. tolko vela prace im podla skusenosti zaberie hadam aj pol roka… :slight_smile:

Na danej stránke je napísané “Na stránke sa pracuje”. To v preklade znamená “možno tu niekedy niečo bude, ale tak skoro nie”. Čo nepoznáš zásady tvorby webu? :stuck_out_tongue:

Ja poznam tvorbu webu len zo strany realizatora a urcite viem, ze by takyto poloweb odo mna nikto neprevzal a uz urcite ho neprevesil za stary
bez toho, aby si ho niekto trosku znaly veci nepreklikal :wink:

Ako tvorca webu ti viem povedat, ze praca, ktoru som “zadal” je pre 1 cloveka maximalne na 2 dni :slight_smile:.

Poznam, a velmi dobre. Dnes sa to prestava pouzivat uz aj na amaterskych strankach :slight_smile:. Zvykom je skor nedavat na stranku link, pokial v nom nic nie je.

Zvykom je nevešať na web alpha verziu, ale to už odznelo xyz krát.

Keď tak teraz pozerám na hlavnú stránku, údaj 186 623 návštev v ľavom stĺpci tam tiež nemá čo hľadať! Ešte čakám na informáciu, pre aký prehliadač a aké rozlíšenie je stránka optimalizovaná a predpoveď počasia z meteo.sk :unamused: Netreba umelo zapĺňať priestor, tá informácia je úplne irelevantná.

Každá stránka má chyby a aj táto !!!

Iste, ale rozdiel je v množstve chýb, ich závažnosti a rýchlosti opráv. Stránku NDS sledujem od jej vzniku a musím povedať, že nie je ľahké nájsť porovnateľne nekvalitnú (informačne) profesionálnu stránku.

Lenze je obrovsky rozdiel medzi amaterskou webstrankou nejakeho jednotlivca a profesionalnym webom firmy s najväcsim zakladnym imanim na Slovensku :wink:

Porovnaj si stránku www.ndsas.sk a hneď zistíš rozdiel a ako má vyzerať poriadna stránka o inštitúcii spravujúcej diaľnice.

tak ako som hovoril, ta stranka sa upravuje presne podla toho co sa na tomto fore ofrfle :sunglasses:

v tom pripade by ma zaujimalo, ci sa useky D1 Jablonov-Studenec-Beharovce ozaj planuju zacat az v roku 2009 a dokoncit v 2011/2012 :slight_smile:

ndsas.sk/index/index.php?ids … =1&prm2=90

ndsas.sk/index/index.php?ids … =1&prm2=37

To by sme boli nemilo prekvapeny, ak by aspon v tomto smere mala NDS pravdu :wink:
Co podla mna vobec nie je nerealne.

Ja teda prekvapeny v tomto smere ani najmenej nebudem. Uz som si stihol zvyknut za posledne roky. Rad by som sa mylil :unamused:

Vzhladom na to, ze mame april 2008 sa mi zaciatok stavby v roku 2009 zda byt vcelku optimisticky predpoklad :unamused:

No páni. Tak tomu sa povie skvelá, možno až výborná stránka o diaľniciach, cestách. Samozrejme myslím tú českú, tá “naša” ndsas je v porovnaní s ňou fakt hrôza a hrozná CHUDOBA :open_mouth: :unamused:
A je to len potvrdenie, že všetko, čo sa týka takej dôležitej oblasti ako sú diaľnice či cesty, sa robí u nás hrozne ale hrozne pomaly a niekedy i na úkor kvality - viď toto porovnanie webových stránok ŠTÁTNYCH spoločností.

Vsetko je o pristupe - u nas je pristup k internetu stale opatrnicky - berie sa to skor ako nutne zlo a nie hlavny prud informovania. Kedysi som dostal za ulohu v jednom malom podniku zaviest pouzivanie pocitacov do praxe - mali ich nakupene, ale skoro vobec ich nevyuzivali. Skoncilo to tak, ze som musel zaviest radikalne riesenie - vyhodit vsetky pisacie stroje - bolo to o sposobe prace, na ktori boli a su ludia navyknuti.