www.ndsas.sk - doména NDS, a.s.

Mna v tejto sekcii prekvapili dva fakty: na mape zakreslena alternativna trasa R3 BB-RK a zaciatok vystavby useku Zilina, Strazov - Zilina, Brodno v 04/2009…

no a co tam maju napisat? rok 2010 alebo 2020? ked to je uplne nerealne .. tot som tu niekde cital ze R2 bude uplne cela na 4 pruhy dostavana najskor 2040 ..

Ja som nenapisal, ze je to zly termin :wink: prave naopak, ze je realny :wink: . Len som pisal, ze ma to “pobavilo” :wink:

preco mam zase raz pocit ze ta stranka NDS sa doplna podla toho, co sa na tomto fore ofrfle? :unamused: :laughing:

Kiez by to tak bolo :sunglasses:

A to este maju vyhodu, ze im na tomto fore sluzime ako testeri :smiley: usetrime im kopec roboty :slight_smile:

my sme vlastne marketingovy prieskum trhu zadarmo .. nemusia robit ziadne prieskymy medzi ludmi :smiley: :smiley:

Nemala by sa tato tema zmenit na “www.ndaas.sk”?

preco?

istym sposobom suhlas. Ale istym sposobom je jej nazov stale aktualny… :confused:

No konecne funguje link “Staviame pre Vas” :

Stavby 2008:

Uvedenie do prevádzky v roku 2008

Dĺžka
D1 Mengusovce - Jánovce, II.etapa 10/2008 6,230 km
D1 Mengusovce - Jánovce, III. etapa 07/2008 11,620 kmD1 Važec - Mengusovce (pol. profil) 08/2008 7,706 km
D3 Hričovské Podhradie - Žilina, Strážov (pol. profil) 1,500 km

Spolu 27,056 km (z toho pol. profil 9,206 km)

Vyzera ze III. etapa Mengusovce-Janovce bude otvorena v plnom profile

A co sa pekne zacne stavat? :

Začiatok výstavby v roku 2008

R3 Trstená - obchvat 31.03.2008 7,200 km
R1 Žarnovica - Šášovské Podhradie (I. etapa) 26.02.2008 9,675km
R1 Žarnovica - Šášovské Podhradie (II. etapa) 8,372 km
D1 Sverepec - Vrtižer (I. etapa) 4,900 km

Spolu 30,147 km

Nic moc :cry:

Tieto fakty sú zrejme príčinou, že tie svoje stránky tak pomaly rozbiehajú, lebo tu sa ukazuje pravda o ficovinách ako sa budú za tejto vlády vo veľkom stavať diaľnice :laughing: .

tak nejak. uplne konkretna pricina ze stranka sa nerozbehla vlani je to ze tabulka “zaciatok vystavby v 2007” by vyzerala takto

[i]D1 Sverepec - Vrtižer (I. etapa) 5 km
R4 Svidnik obchvat 5 km

10 km z toho polprofil 5 km.[/i]

inac tych 30 km sa malo zacat tiez vlani a to by bol dobry vykon. ale zase tento rok by sa nezacalo nic.

dalsia vec je pocitanie dvojmo. odovzda sa len poloprofil X km za rok sa dostavia na plny a znovu sa zapocita. a mame 2X taky dlhy usek. :laughing: uvedenie do prevadzky je teda 18 km a este figa na ktoru zabudli cize 21 km za rok 2008.

Stopujeme cas, za ktory sa Figa objavi na webe NDS :stuck_out_tongue:

mozeme stopovat aj dalsie chyby :stuck_out_tongue:
Vo FF nefunguje tabulkovy vystup zoznamu usekov D a RC.
V samotnych popisoch uskov su este drobne chyby, napr. Skalite-PR bolo vraj odovzdane 11/2007 :slight_smile:
Vysuvacie menu sa nie vzdy vysunie navrhu, ale az za tabulku

za dalsie testovanie si uz uctujem 150 Sk na hodinu :smiley:

OT: tak to si hodne lacny tester :sunglasses:

Hm, za testovanie obycajnych web stranok je to realna suma, malokto by ti dal viac. Testeri informacnych systemov alebo softwaru zarabaju samozrejme viac :sunglasses:

U mňa funguje.

Stále ale tá stránka neponúka takmer nič nové :frowning: Aj keď teda pre nás asi veľa nového ani neponúkne…

uz aj u mna :slight_smile:

Mas pravdu, v podstate len zmenili design a opravili väcsinu chyb, noveho info pribudlo velmi malo.
Pre nas by mohla ponuknut vela noveho, uz len keby zverejnili tych par vizualizacii, co vlastnia.

Navrhoval bych nasledujici informace

• vizualizace
  • nove informace o stavbach (odkazy do vestniku, vysledky vyberovych rizeni, odkazy na EIA)
  • prubeh staveb (most dokoncen, most zpozden…)
  • reportaze - napr. ze Sitiny, z Braniska, ze staveb
  • clanky o historii
  • linky na zajmove servery, linky na okolni servery dalnicnich spolecnosti (RSD, Asfinag, HU, POL)
  • funkcni :slight_smile: RSS pro vsechny nove clanky, ne jen dopravni

.. mne tam chybaju verejne pristupne kamery .. oni ich maju dost vela a nedaju ani jednu narozdiel uz aj od susednych krajin je to hamba :imp: