Mna v tejto sekcii prekvapili dva fakty: na mape zakreslena alternativna trasa R3 BB-RK a zaciatok vystavby useku Zilina, Strazov - Zilina, Brodno v 04/2009…
no a co tam maju napisat? rok 2010 alebo 2020? ked to je uplne nerealne .. tot som tu niekde cital ze R2 bude uplne cela na 4 pruhy dostavana najskor 2040 ..
Ja som nenapisal, ze je to zly termin prave naopak, ze je realny
. Len som pisal, ze ma to “pobavilo”
preco mam zase raz pocit ze ta stranka NDS sa doplna podla toho, co sa na tomto fore ofrfle?
Kiez by to tak bolo
A to este maju vyhodu, ze im na tomto fore sluzime ako testeri usetrime im kopec roboty
my sme vlastne marketingovy prieskum trhu zadarmo .. nemusia robit ziadne prieskymy medzi ludmi
Nemala by sa tato tema zmenit na “www.ndaas.sk”?
preco?
istym sposobom suhlas. Ale istym sposobom je jej nazov stale aktualny…
No konecne funguje link “Staviame pre Vas” :
Stavby 2008:
Uvedenie do prevádzky v roku 2008
Dĺžka
D1 Mengusovce - Jánovce, II.etapa 10/2008 6,230 km
D1 Mengusovce - Jánovce, III. etapa 07/2008 11,620 kmD1 Važec - Mengusovce (pol. profil) 08/2008 7,706 km
D3 Hričovské Podhradie - Žilina, Strážov (pol. profil) 1,500 km
Spolu 27,056 km (z toho pol. profil 9,206 km)
Vyzera ze III. etapa Mengusovce-Janovce bude otvorena v plnom profile
A co sa pekne zacne stavat? :
Začiatok výstavby v roku 2008
R3 Trstená - obchvat 31.03.2008 7,200 km
R1 Žarnovica - Šášovské Podhradie (I. etapa) 26.02.2008 9,675km
R1 Žarnovica - Šášovské Podhradie (II. etapa) 8,372 km
D1 Sverepec - Vrtižer (I. etapa) 4,900 km
Spolu 30,147 km
Nic moc
Tieto fakty sú zrejme príčinou, že tie svoje stránky tak pomaly rozbiehajú, lebo tu sa ukazuje pravda o ficovinách ako sa budú za tejto vlády vo veľkom stavať diaľnice .
tak nejak. uplne konkretna pricina ze stranka sa nerozbehla vlani je to ze tabulka “zaciatok vystavby v 2007” by vyzerala takto
[i]D1 Sverepec - Vrtižer (I. etapa) 5 km
R4 Svidnik obchvat 5 km
10 km z toho polprofil 5 km.[/i]
inac tych 30 km sa malo zacat tiez vlani a to by bol dobry vykon. ale zase tento rok by sa nezacalo nic.
dalsia vec je pocitanie dvojmo. odovzda sa len poloprofil X km za rok sa dostavia na plny a znovu sa zapocita. a mame 2X taky dlhy usek. uvedenie do prevadzky je teda 18 km a este figa na ktoru zabudli cize 21 km za rok 2008.
Stopujeme cas, za ktory sa Figa objavi na webe NDS
mozeme stopovat aj dalsie chyby
Vo FF nefunguje tabulkovy vystup zoznamu usekov D a RC.
V samotnych popisoch uskov su este drobne chyby, napr. Skalite-PR bolo vraj odovzdane 11/2007
Vysuvacie menu sa nie vzdy vysunie navrhu, ale az za tabulku
…
za dalsie testovanie si uz uctujem 150 Sk na hodinu
OT: tak to si hodne lacny tester
Hm, za testovanie obycajnych web stranok je to realna suma, malokto by ti dal viac. Testeri informacnych systemov alebo softwaru zarabaju samozrejme viac
U mňa funguje.
Stále ale tá stránka neponúka takmer nič nové Aj keď teda pre nás asi veľa nového ani neponúkne…
uz aj u mna

Stále ale tá stránka neponúka takmer nič nové
Aj keď teda pre nás asi veľa nového ani neponúkne…
Mas pravdu, v podstate len zmenili design a opravili väcsinu chyb, noveho info pribudlo velmi malo.
Pre nas by mohla ponuknut vela noveho, uz len keby zverejnili tych par vizualizacii, co vlastnia.
Navrhoval bych nasledujici informace
- vizualizace
- nove informace o stavbach (odkazy do vestniku, vysledky vyberovych rizeni, odkazy na EIA)
- prubeh staveb (most dokoncen, most zpozden…)
- reportaze - napr. ze Sitiny, z Braniska, ze staveb
- clanky o historii
- linky na zajmove servery, linky na okolni servery dalnicnich spolecnosti (RSD, Asfinag, HU, POL)
- funkcni
RSS pro vsechny nove clanky, ne jen dopravni
.. mne tam chybaju verejne pristupne kamery .. oni ich maju dost vela a nedaju ani jednu narozdiel uz aj od susednych krajin je to hamba