Vzhľadom na to, že už je nemožné z časových dôvodov, aby som všetkým poprial cez interné správy, tak aspoň takto.
[size=150]Všetkým členom fóra prajem štastné a veselé Vianoce, hlavne pohodovú atmosféru a veľa dobrej nálady. [/size]
Do nového roku 2009 vám tu všetkým želám ešte viac úspechov, hoooodne zdravia a už skutočne je na čase, aby sa začali diaľnice ozaj stavať v hodnotách desiatkach kilometrov po celej krajine.
Prajem Slovenskej republike, ktorá je členom EÚ, NATO, OSN, OECD a ďalších zaujímavých a prestížnych zoskupení, aby začala nasledovné aktivity v r. 2009
Začiatok výstavby diaľnice D1, aspoň jeden balík.
Začiatok výstavby a teda aj dostavby rýchlostnej cesty R4.
Začiatok výstavby 1/2 profilu na R2 okolo Trenčína.
Plynulé pokračovanie výstavby ostatných úsekov D/R. Predovšetkým, aby sa pri náročnej stavbe v Považskej Bystrici nezranil, alebo si inak neublížil žiadny stavebný robotník.
Rozbehnutie min. 1 úseku v rámci modernizácie železničných koridorov.
Úspešné ukončenie tendra na obnovu vlakov.
Viac opravených km na cestách I. triedy.
Začatie nových cestných obchvatov na cestách I. triedy.
Spustenie výstavby rýchloelektričky v Bratislave.
Liberalizácia pošty.
pretože na to, aby bola krajina úspešná nielen po diplomatickej stránke, na to musí mať skutočne vyspelú dopravnú infraštruktúru. A bez nejakých začiatkov v každej sfére SR hrozí, že v r. 2010 nebude mať čo stavať.
Keď už tu tak praješ, ja by som cestujúcim po tratiach ŽSR zaželal konečne poriadny grafikon (je jedno či v podaní ZSSK alebo kohokoľvek iného) a ZSSK poriadnu údržbu vozidiel, lebo v ČR máme odskúšané, že keď vlaky jazdia pravidelne a často, dotiahneme cestujúceho aj do starej koženky, len musí byť čistá a uprataná …
OT: raz v 2005(?) ma zastavil na ulici nejaky pan s peticiou proti privatizacii strategickych podnikov. kedze som obcas komunikativny, tak som mu vysvetlil, ze nenarazil na praveho, ale kludne nech uvedie priklad podniku, ktory ma ostat statny, tak mi odporucal, aby som sa pozrel, co spravila privatizacia posty v Zimbabwe (alebo nieco podobne africke)… tak som mu odporucil, nech sa ide pozriet do UPS ako maju vyzerat postove sluzby
Dovolim si oponovat, z troch zasielok co som nimi posielal dosli 2 a z toho len 1 nacas … kde bludia zvysne dve, netusim … to, zaklopat 3x na drevo, uz Slovenska a Ceska posta mi zatial nic nestratili …