Vianoce 2007, Silvester, Nový Rok 2008

Šťastné a veselé Vianoce prajem všetkým užívateľom tohto fóra.

Veľa darčekov pod stromčekom, radosti s blízkymi osobami, lásky s milovanými osobami a nech Vám ubiehajú posledné minúty tohto roka čo najkrajšie.

Do Nového Roka 2008 vykročte pravou nohou a vykročte statočne. Pretože, ten kto sa bojí, ten sa stratí v tomto svete.

Ja sám budem na Vianoce doma na Slovensku, po Vianociach odchádzam na Silvester do Maroka a odtiaľ idem do Kanady, takže ma tu po po 25.12.2008 viac neuvidíte ako uvidíte. Návrat na Slovensko plánujem v polovici februára 2008. :sunglasses:

Prajem aj ja všetkým užívateľom veselé Vianoce a šťastný Nový rok. :stuck_out_tongue:
Dialničiar prajem dobrú cestu.

25.12.2008 je ešte dosť ďaleko :wink:

Šťastné a veselé aj tebe, takisto aj všetkým ostatným.

Aj ja sa pridávam, pekné sviatky prežité s rodinou a úspešný * rok 2008 * :wink: všetkým členom fóra.

Ja ani darčeky kúpené nemám, a ani pravdupovediac na celé sviatky nemám čas a preto ale hlavne z iných dôvodov sa skôr teším na voľno ako sviaty :confused: .

A áno šťastnú cestu Dialničiar, hlavne v Maroku, teraz boli útoky v Alžíri aby sa to aj tam neprenieslo :bulb: :unamused:

to je pekne motto :wink:

prajem vsetkym (vratane seba) uspesne prezitie posledneho tyzdna pred Vianocami :sunglasses:

napodobne, tiez sa pridavam vsetko dobre do noveho roku a vela stastnych kilometrov a z naseho pohladu aj vela odovzdanych a aj zacatych kilometrov dialnic :laughing:

Aj ja sa pridavam, prajem lepsie cesty a zodpovednejsich vodicov na nich aby sme neprichadzali nezmyselne o svojich blizkych.

Stastne a vesele Vam vsetkym prajem a bezpecne presuny na nasich cestach pocas sviatkov.

pridavam sa tiez :slight_smile:

Prajem vsetkym zucastnenym na tomto fore prijemne prezitie sviatkov a pod stromcekom vela darcekov (rozumej vela novootvorenych km dialnic :laughing: :smiley: )

Všetkým tu želám pokojné a bezstresové sviatky, veľa bezpečných kilometrov a dobré zdravie. :wink:

prajem tie najkrajšie vianoce a štastný nový rok. a nie že zrazíte mikulášaaa.

Všetkým na tomto fóre prajem šťastné a veselé Vianoce a šťastný nový rok. Rok 2008 bude prelomový vo výstavbe diaľnic, ak všetko dobre dopadne, začnú sa realizovať ppp projekty zaujímavých diaľničných úsekov, takže si myslím, že sa máme na čo tešiť.

Stastne a vesele Vianoce vsetkym clenom aj navstevnikom fora a vela krasnych zaberov v roku 2008 Vam zela

Majkl :wink:

Vesele a pohodove Vianoce vsetkym. Zda sa, ze buduci rok, co sa tyka dialnic, by mohol byt nanajvys vzrusujuci :smiley:

Šťastie, rodinnú pohodu a úspechy či už v práci alebo pri štúdiu, na Vianoce aj po Novom roku, to vám želám ja :slight_smile:

prajem stastne & vesele sviatky a vela uspechov v novom roku :exclamation:

Prajem všetkým na fóre šťastné a veselé Vianočné sviatky, veľa rodinnej pohody a pokoja.. Užite si voľno.. a nech vám nie je nevoľno :slight_smile: A v nastávajúcom roku všetko dobré

Šťastné a veselé Vánoce! A r. 2008 ať vám všem vyjde v pohodě a bez nehod.

Všetkým diskutujúcim a užívateľom fóra prajem krásne prežitie sviatkov v kruhu najbližších. A do Nového roku len to najlepšie, nech sa nám darí, nech diskutejeme vecne, bez zbytočných hádok a osobných invektív, naučme sa počúvať a akceptovať názor druhých a celkovo…buďme lepšími ľuďmi!!!

Štastné a veselé!!!