a nestacila by eutanazia Antone Pavlovici ?? vies dovrsis 68 a sup ho rovno na ihlu.. ??
35r sa tu kazdy ohana, usetrime a uskromnite sa pre deti a vnucence… a PRD
takze nemyslim si ze ten 13 dochodok pre nich je nieco extra..
Odpoved ved kazdy je strojcom svojho stastia je sice pekna ale neda sa uplatnit vseobecne. ANO suhlasim: dajme tomu ze generacia od 2005 sa uz ma starat o seba a diverzifikovat svoj buduci dochodok.. priklad: stara mama bola ucitelka na ZS sla do dochodku cca 2010 a ten dochodok neako extra velky nie je,
- odpoved: nech sa prestahuje do mensieho, ano z 1izb toho vela moznosti nie je…
Starobince: ..hmm rusia sa, cakacka dlha, poplatok vyssi ako cela penzia ?
Kolko ze to danovych ulav sme tu uplatnili a co z toho? Kolko strategickych podnikov predali ?? kolko ze je je tu mld dovoz absolutne zbytocnych potravin, kt si fakt mozme doriesit doma ??
Prosim napis nam CO nam prinesie uspech ? Univerzity kt tu mame uz v kazdej dedine ? IT kt pada a prepusta ?? alebo skusime pokracovat v montovani AUT a dotiahneme 6 automobilku ku napr. BB ??
Vies aky je plat profesora na VS ?? tak nenapises tuto blbost…
ak Ti vyrastla generacia idiotov lebo rodicia nieco zanedbali pri vychove tak Ti VS nepomoze, akokolvek bude budova pekna a preplatena profesormi…
Tvarime sa ze kvalitna VS je vtedy ked ma vela doc. profesorov = kriterium UC a PIS odborne CLANKY minimalne 5 rocne, co potom, ze uz nic nevymyslis a vacsina vyskumu sa deje bud v zahranici alebo max na SAV..
/beriem Lekarsku fakultu a IT, kde ten vyskum ma este co ponuknut/
Velmi sa mi paci statistika KOLKO ze to deti ide studovat do zahranicia staci len do Ciech… Ale nikde nie je KOLKO ich aj dostuduje…