O čom hovoríš, že “opozícia si ma navrhnúť zníženie platov hlavne pre seba”. Skús si to po sebe prečítať, to si už niekde videl taký zákon niekde na svete, že polovica parlamentu ma znížené platy?
Opozícia môže leda tak navrhnúť zníženie platov komplet pre všetkých a hádaj ako to dopadne, keďže nemá väčšinu, ktorá pôvodne to zvýšenie odhlasovala.
Pacho len toľko o tebe, čo veta to perla, na tomto fóre začínaš pripomínať, kapitána Danka.
A ešte jedna pripomienka, platy poslancov sú v porovnaní s 13. dôchodkami kvapkou v mori. Ak sa niečo začína robiť v ekonomike, tak normálny ľudia začínajú s nízko visiacim ovocím, t.j. málo námahy a veľký efekt a hádaj čo je úplne najnižšie visiace ovocie v slovenských výdavkoch? Možno budeš prekvapený ale sú to 13. dôchodky. Jedna jednoduchá zmena zákona a fuk 1 milarda Eur je v štátnej kase.
Kým platy poslancov sú tiež relatívne nízko, ale efekt zanedbateľný.
Budú musieť ísť zároveň ľudia z úradov do fabrík, ináč to nedáme dokopy, akurát mám pocit, že PS ako sociálna strana s tým bude mať problém, viď Čaputová, ktorá podpísala 13. dôchodky.
Tu treba nejakého poriadneho finančného jastraba, nech sa zoškrtajú neefektívne výdavky a ľudia a nech sa konečne otočí krajina z hlavy na nohy. Bude to síce bolieť, ale každá párty raz musí skončiť, fyzika a peniaze nepustia a nepomôže už nič len pot, slzy a škrípanie zubov, kým nedosiahneme pevné dno, od ktorého sa dá odraziť.
Ak by toto niekto propagoval pred voľbami, neváham ho voliť pročom som si istý, že nepohoda zasiahne aj mňa a moju rodinu, ako dôsledok zlej voľby iných voličov, ale čo už, musíme si to vyžrať aj my, ktorí volíme rozumne, tak to v rodinách býva.