Verejné financie a politika

Tak skoro nebude ani 1 ani 2. preto, že sú to babráci a nemám slov. Nič ešte za 2 roky nezozbehli, dokončujú to čo začal niekto iný a ešte aj predĺžujú to čo malo ísť hladko. Problem je len a len konsolidácia.

Väčšina normálnych ekonómov hovorí, že ak by Fico od roku 2023 nerobil nič v ekonomike a nechal všetko tak, tak by krajina bežala lepšie a nebolo by potrebné toľko konsolidovať, zamotal sa do špirály a blížime sa čoraz viac k jej stredu, keď príde náraz.

Presne tak isto ako s 2.pilierom, keď násilen popresúval ľudí z akciových fondov do dlhopisových práve v čae, keď začali akcie rásť a pripravil ľudí o tisíce Eur dokopy pripravil Slovensko o niekoľko miliárd Eur, ktoré ak by aspoň ukradol a minul, tak by z toho ekonomika niečo mala, ale tie miliardy skončili na účtoch zahraničných subjektov, ktoré v tom čase kupovali tie akcie, ktoré DSS-ky Ficom nanútene predávali.

Tipujem, že len ja som prišiel o 3 až 4 tisíc Eur vďaka Ficovi dokým som sa spamätal a presunul peniaze do indexového fondu.

3 lajkov