Verejné financie a politika

ano ale casom aj ta zlepsena dostupnost prinasa benefity, minimalne lepsie dochadzanie za pracou v lepsom pripade prisla aj praca. nie nahodou sa zvysili intenzity na suvislych dialniciach, a dnes uz snad mozeme povedat ze ide hlavne o regionalne intenzity. to neznamena ze MT je centum blahobytu ale je to nadpriemer.

predstav si ludia robia aj tam. nebud si isty ze je to za minimalku, a nebud si isty ze je to cisto len manualna praca. tak ako sa nizke sumy robia aj v inych odvetviach dokonca aj v slavnom priemysle. mame vysoky podiel priemyslu, a nizke platy…tak kolko ludi v priemysle zaraba nadstardartne (?)…minule bola mapka ŠÚ o platoch…tam kde su vacsie fabriky zopar okresov a teda zopar percent vsetkych zamestnancov priemyslu zaraba slusne peniaze… . ale dobre si napisal…kazdy kto ma na vyber…skus zacat rozmyslat od tejto polvety…

na smiech su taketo mudrovacky. mozno mam zaujimavejsiu a tvorivejsiu pracu ako ty.

1. Automobilový priemysel: Spolu zaplatil na daniach 438 miliónov eur, pričom značnú časť tvorili spoločnosti Kia a Volkswagen.

2. Celkový objem: Firmy na Slovensku zaplatili na dani z príjmov právnických osôb celkovo približne 3,7 až 3,8 miliardy eur

Za rok 2025 sa na dani z pridanej hodnoty (DPH) na Slovensku vybralo 10,699 miliardy eur

daj si to do pomeru. este stale tvrdis ze slabsie okresy maju nieco z tych automobiliek na opacnom konci republiky ??

nie ja som tvrdil ze na vyhody pre automobilovy priemysel vsetci skladaju ale nie vsetci z toho maju uzitok.

2 lajkov