Každý normálny človek bude voliť kohokoľvek okrem vlády + fašistov. Dôchodcovia na Fica doplatia najviac (spomeň si na Grékov) sú proste situácie, keď prejdeš za break point a všetko sa rúca. Maldí môžu odísť do zahraničia a vysrať sa na mafianske slovenako, ale dôchodcovia nemôžu. A bez mladých ľudí, ktorí financujú 1.pilier to dôchodca nedá, lebo čím viac vezmeš pracujúcim, tým viac mladých odíde a si na špirále vedúcej k sebazničeniu, bohužiaľ asi to za nás bude musieť urobiť EK a zriadiť na Slovensku finančno ekonomicky protektorát. Gréci si tým prešli, my sme sa nepoučili na nich, tak pôjdeme podobnou cestou.
Ty Pacho mi pripadáš úplne finančne negramotný, človeče mi ideme na dlh a raz to treba splatiť, donekonečna nám požičiavať nebudú. Treba prijať pravdu, pravda oslobodzuje od nezmyslov a nenáležitých emócií. Aj mne by sa páčilo, žiť na dlh, keby to aml kto za mňa splatiť. Lepší hrozný koniec a ko hrôza bez konca.
Som veľmi zvedavý koho budeš voliť, pravdepodobne zas tých, ktorí pre teba majú ďalší Danajský dar.