Vas nazor na vladu Smer, SNS, HZDS 2006+

preco by som mal urazat ? ja si vyjadrujem svoj nazor. tak ako si aj ty.

a ze fico je socialne citiaci clovek milujuci dav ? jezisi, tak a este tu o cervenej karkulke :laughing:

fico je komunista najhrubsieho zrna, on bytostne nenavidi sukromnu sferu a sikovnych uspesnych ludi. plus ma posramotene ego a musi si to kompenzovat. on by totiz v sukromnej sfere vyhorel ako fakla .. len tam nazrel a radsej isiel prec, lebo zistil, ze ani len pravnik neni dobry …

a opakujem ti to uz po Xty krat. kludne si pis nazory, ja ich nemazem a a ni ti ich neupieram :slight_smile: takze ak nesuhlasis, je to len a len tvoja vec :slight_smile:

Ale veď sa prebuď, kde som ja napísal konkrétne k Ficovi.

Mimochodom aquila - nebol si voliť a vďaka tebe tu je Fico. :unamused:

ano som si toho vedomi, ze aj vdaka mne ma fico viac hlasov. ale to neznamena, ze nemozem kritizovat ?

heh, a o kom si hovoril o tom socialne citiacom cloveku, ktory miluje davy ? aha, jasne, o haiderovi :slight_smile: tak sorry, mea culpa, zmylil som sa :slight_smile:

Nie, nemal by si. Človek čo nejde voliť nemá právo kritizovať vládu. Presne si to pochopil.

neviem o tom, ze by som bol stratil slovensku statnu prislusnost, alebo ze by som prestal prispievat do slovenskeho rozpoctu ?

takze s tym chod vies kde :slight_smile:

a takeho uber-komunistu ako fica, ktory sa rado s teroristom ako znicit imperializmus ? tym duplom :slight_smile:

Nie, nejdem s tým nikam, tiež len vyjadrujem názor ako ty. Nebol si voliť, je tu Fico. Teraz to kritizuješ. Po funuse, už ti len slová zostali. :bulb:

a prave preto, ze mi zostali slova, tak ich budem nalezite vyuzivat :wink:

Nech sa páči, máš na to celé fórum a aj preto som opatrný. Ale to ty vieš.

je to v sekcii OT o terajsej vlade, tak to nalezite aj vyuzijem, ako to aj vyuzivam hlavne na sme.sk, lebo na pravde sa neda…

a inak moc opatrny si neni :wink: ale o tom sa tu nechcem bavit.

A v čom nie som opatrný ? V tom, že poviem že Fico nemá rád slovo súkromný ?

nie, ine som myslel.

a fico slovo “sukromny” zo srdca nenavidi.

To je pravda, staci si pozriet vitazov v tendroch v OR. VUC BB je najlepsie zrkadlo Smeru, lebo tam maju aj zupana aj vacsinu v zastupitelstve.

Tiež by si si to nemusel dopisovať … ale k tomuto musím poznámku: nepoznáš Mečiara, Fico je oproti nemu len slabučký odvar a zatiaľ sa naučil tak 2%.

Omyl, fico je este horsi. Z podstaty a vie aj triky, ktore meciar neovladal. Navyse fico je presvedceny kominista do spiku kosti.

meciar sa aspon tvaril a do istej miery podporoval podnikatelov

fico by ich najradsej vsetkych povesal na najblizsom kandelabre

a to je obrovsky rozdiel

2 devil: tak tak, a to murgas este za posobenia na bb univerzite tvrdo vyberal povinne nepovinne skolne…

aquila až budeš obidvoch poznať osobne, tak potom sa so mnou môžeš ísť o tomto baviť.

Fica som par krat osobne stretol a to nehovorim o mitingu. Este v dobach, ked bol clen SDL. On je proste zaryty komunista a vsetko sukromne mu nahadzuje div nie alergiu…

bohuzial tento komunista tu bude oxidovat este 20-30 rokov.. Co pri meciarovi nehrozi.

Fico je taký aktívny zväzáčik, rád robí gestá a vyhlásenia, aby sa zapáčil. Je to človek, ktorý aj zuteká z bojiska, keď sa mu niečo nepáči. Mečiar je ale temná a ťažká povaha, ja možno aj viem ako to Diaľničiar myslel. Obecne Mečiar aj podporil podnikateľov, ale tých svojich…, ale ako mu oni boli zaviazaní, kto ho vie. Bol aj ministrom vnútra, pozametal si tam cestu, neskôr tam dal svojich, aj do SIS, Lexa, Svěchota, no a zapol ten svoj parný valec. Fico je proti nemu amatér, ťaží z nespokojnosti ľudí, z negatívnej energie, napomáhajú tomu veľké sociálne rozdiely,regionálne rozdiely, ale nemá gule na to, aby zlikvidoval reformy.

Chvalabohu.

za co ? za hranola ? este to tak … na co sahne to posere, najlepsie bolo ked sa nicoho nedotkol.

och aky to bol silny junak ked v januari vykrikoval o nulitnej zmluve ohladne gabcikova. si ho povolali z enelu a uz beha ako mopslik so skrutenym chvostikom :slight_smile:

No neviem, vyzerá to tak, že nervóznieš z neho. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: