preco by som mal urazat ? ja si vyjadrujem svoj nazor. tak ako si aj ty.
a ze fico je socialne citiaci clovek milujuci dav ? jezisi, tak a este tu o cervenej karkulke
fico je komunista najhrubsieho zrna, on bytostne nenavidi sukromnu sferu a sikovnych uspesnych ludi. plus ma posramotene ego a musi si to kompenzovat. on by totiz v sukromnej sfere vyhorel ako fakla .. len tam nazrel a radsej isiel prec, lebo zistil, ze ani len pravnik neni dobry …
a opakujem ti to uz po Xty krat. kludne si pis nazory, ja ich nemazem a a ni ti ich neupieram takze ak nesuhlasis, je to len a len tvoja vec
Fica som par krat osobne stretol a to nehovorim o mitingu. Este v dobach, ked bol clen SDL. On je proste zaryty komunista a vsetko sukromne mu nahadzuje div nie alergiu…
bohuzial tento komunista tu bude oxidovat este 20-30 rokov.. Co pri meciarovi nehrozi.
Fico je taký aktívny zväzáčik, rád robí gestá a vyhlásenia, aby sa zapáčil. Je to človek, ktorý aj zuteká z bojiska, keď sa mu niečo nepáči. Mečiar je ale temná a ťažká povaha, ja možno aj viem ako to Diaľničiar myslel. Obecne Mečiar aj podporil podnikateľov, ale tých svojich…, ale ako mu oni boli zaviazaní, kto ho vie. Bol aj ministrom vnútra, pozametal si tam cestu, neskôr tam dal svojich, aj do SIS, Lexa, Svěchota, no a zapol ten svoj parný valec. Fico je proti nemu amatér, ťaží z nespokojnosti ľudí, z negatívnej energie, napomáhajú tomu veľké sociálne rozdiely,regionálne rozdiely, ale nemá gule na to, aby zlikvidoval reformy.
za co ? za hranola ? este to tak … na co sahne to posere, najlepsie bolo ked sa nicoho nedotkol.
och aky to bol silny junak ked v januari vykrikoval o nulitnej zmluve ohladne gabcikova. si ho povolali z enelu a uz beha ako mopslik so skrutenym chvostikom