Trať Michaľany - Trebišov - Strážske - Humenné - Medzilaborce

žst. Michalovce:

3 lajkov

ŽST Michalovce a Petrovce nad Laborcom (29.05.2025)

3 lajkov

Máte niekto prehľad ako to ide? Prípadne kedy to už bude?

Výluka Strážske -Bánovce predĺžená do 13.12.2025.

2 lajkov

tak toto je na smiech co tam stvaraju? ved sa malo v auguste odovzdavat a strihat ja by im tym fuserakom dal take pokuty az by scernali taketo firmy co tyzdne mesiace na stavbe prstom nepohnu a nespravia nic a potom si len tak poziadaju o predlzenie terminu.. mirnix dirnix len za to ze tyzdne mesiace sa hrabkaju v hline! podobni fuseraci robia aj kosicke nastupistia , stapaju na tom miliony, tak isto cisty podvod.. ludia chcu normalne cestovat aspon pol sezony som sa tesil ze nebude treba konecne prestupovat uz od 1.8. :enraged_face:
mate niekto nejake cerstve video zo stavby najma z useku banovce strazske?
add: prave pozeram ze predtym v maji 2x spravene video a teraz zamerne pomaly treti mesiac nic.. aby nikto nic nevidel ze stavba stoji a zamrzla a progres takmer ziadny.. evidentne zhotovitel na to prdi, aby este co najviac vytrieskal dalsie prachy z toho.. grc

2 lajkov

Čo viem, tak v tomto prípade to nie je ani tak o fušerstve, ale o tom, že ŽSR zohnali na poslednú chvíľu peniaze na väčšiu rekonštrukciu Michaloviec, takže sa to tam nejak spojilo.

1 lajk

Idú predlžovať podchod nakoniec až za koľajisko, ako to chce mesto?

ŽST Michalovce

3 lajkov
4 lajkov

nakoniec nebude zavedeny celodenny hodinovy takt REX, bude 2 hodinovy, ale rano budu +2 vlaky do KE a poobede +1 vlak do HE. v TV bude statie 7-8 minut. oproti GVD spred 10 rokov ziadna zmena, KE-HE stale 1,5 hod.

1 lajk

Tak toto je pre mňa sklamanie ….

Ja vidím v návrhu iba minútový prestoj v Trebišove v oboch smeroch.

mas pravdu, to je zastavka celovce. pri TV som automaticky cakal viac minut.