žst. Michalovce:
Máte niekto prehľad ako to ide? Prípadne kedy to už bude?
Výluka Strážske -Bánovce predĺžená do 13.12.2025.
tak toto je na smiech co tam stvaraju? ved sa malo v auguste odovzdavat a strihat ja by im tym fuserakom dal take pokuty az by scernali taketo firmy co tyzdne mesiace na stavbe prstom nepohnu a nespravia nic a potom si len tak poziadaju o predlzenie terminu.. mirnix dirnix len za to ze tyzdne mesiace sa hrabkaju v hline! podobni fuseraci robia aj kosicke nastupistia , stapaju na tom miliony, tak isto cisty podvod.. ludia chcu normalne cestovat aspon pol sezony som sa tesil ze nebude treba konecne prestupovat uz od 1.8. ![]()
mate niekto nejake cerstve video zo stavby najma z useku banovce strazske?
add: prave pozeram ze predtym v maji 2x spravene video a teraz zamerne pomaly treti mesiac nic.. aby nikto nic nevidel ze stavba stoji a zamrzla a progres takmer ziadny.. evidentne zhotovitel na to prdi, aby este co najviac vytrieskal dalsie prachy z toho.. grc
Čo viem, tak v tomto prípade to nie je ani tak o fušerstve, ale o tom, že ŽSR zohnali na poslednú chvíľu peniaze na väčšiu rekonštrukciu Michaloviec, takže sa to tam nejak spojilo.
Idú predlžovať podchod nakoniec až za koľajisko, ako to chce mesto?
nakoniec nebude zavedeny celodenny hodinovy takt REX, bude 2 hodinovy, ale rano budu +2 vlaky do KE a poobede +1 vlak do HE. v TV bude statie 7-8 minut. oproti GVD spred 10 rokov ziadna zmena, KE-HE stale 1,5 hod.
Tak toto je pre mňa sklamanie ….
Ja vidím v návrhu iba minútový prestoj v Trebišove v oboch smeroch.
mas pravdu, to je zastavka celovce. pri TV som automaticky cakal viac minut.