Toto ma zdvihlo zo stoličky - a poďme flamewarsovať

Priame napadnutie konkrétnej stavebnej firmy, zaujímavé.

Už len čakám, kedy začne feroslav písať extra o aquilovi, o mne atď.

Ja už tie jeho bludy ani nekomentujem. Mimochodom, nie stavbár stavia ako chce, ale stavia podľa projektu a nie sú prepojené stavbárske a projektantské firmy, to len feroslav si myslí, že za naprojektovanie (natrasovanie) mostu je drahšie ako rovinatého úseku. Nemusí a nie je. Mimochodom na R7 sa bude nachádzať neuveriteľné množstvo mostov a že prečo ? No preto, lebo stačí sa pozrieť na hydrologické podmienky, ale ako poznám feroslava: stavbári postavili aj rieky, aby sa R7 predražila.

Nech si píše svoje bludy a nech je mu dobre. Veď ako inak, on je ten najgeniálnejší človek na svete.

Možno by bolo dobré sa zbaviť na tomto fóre všetkých odkazov na www.blizsienaokolo.com . Je to zbytočná reklama na absurdné hlúposti. Asi to navrhnem adminovi. :bulb:

Kde jinde by se člověk dobral perel typu: “ministerstvo bližšie naokolo = odkladací ústav pre odborne menej zdatné exempláre vivatov”?

Premýšľal som kam toto zaradiť… Ale zo stoličky ma to dvihlo… Myslíte si že by bol schopný v tomto obstáť zrovna on? novinky.cz/zahranicni/evropa … ubhr1.html .

Obstat by mohol, preco nie, pokial si clovek lepsie vsimne, cela EU je vlastne vedena az na vynimky ex vysokymi funkcionarmi jednotlivych krajin.
Obstat by mohol, pozna Busha a Putina osobne, ostatne krajiny ho vzdy respektovali, ak ho chce Merkelova, preco nie, to uz je slusna podpora. Ja si skor myslim, ze to bude nejaka novinarska sranda.

V podstate by to bola len taká formálna funkcia - potriasač rúk :slight_smile: … povedal by som že niekto ho chce niekto odpratať z SDKU - bez neho je totiž možná veľká koalícia. A to by SMER a SDKU doslova vy..bali zo všetkými - ako som hovoril vidím to na rok po voľbách. A ak by sa dohodli eštes jedným tak majú ústavnú väčšinu. A to by som sa veru smiechu nezdržal.

A nechtěli by v Bruselu raději Mečiara? Ten mi připadá mnohem zábavnější.

aspon by odisiel prec z SDKU :wink: dzurinda uz tiez kusok nevie kde ma strop..

ale problem je, ze aj rakusaci tam chcu poslat svojho schüssela, lebo chcu velku koaliciu :smiley:

No a koho by si videl ako nastupcu Mikiho? Miklosa, Radicovu, Kukana?
Pre mna zamna nech Mikiho poslu aj na Mars, len sa pytam, kto ho nahradi? S Ficom neviem kto by siel, jedine percenta dole :wink:

Neviem ale čo by som odhadol Ivan sa nebude tlačiť na predsednícku stoličku. :slight_smile:

Tiez si myslim :wink: No a Kukan zase neziska percenta pre stranu. Nie je to “medialny” tip. Neviem aku ma podporu v strane Radicova, ale vzhladom ze “nova” tak asi velku nie :unamused:

Teda Miki by to mal zobrať. Ľudia sa proste vo funkciách menia a toto je dobrá príležitosť. A na čelo SDKU relatívne novú tvár, nie bývalí členovia vlády. Nabrali by novú energiu.

A ešte poznámka. Na toto mali byť už pripravení…

Ved ja si tam viem predstavit taku kocku Radicovu, len ci si to vie prestavit aj politbyro SDKU. Suhlasim s nazorom o novej energii a my si aspon oddychneme od zabomysich vojen v ktorych im asi ide o to, kto ho ma vacsieho… :smiley:

Radičová je šikovná, ale bolo by btreba zájsť ešte ďalej. Na Slovensku sme ešte na toto nedozreli.

Ono by sme dozreli lenze ked sa doteraz objavili pardon za vyraz politicky typu Malikova Bielofuzova ci ako sa teraz vola, Kramplova aka hrusticka huzevnata, Tothova a Keltosova, neviem neviem kto by riskoval dalsie neriadene strely tohoto typu, netvrdim ze radicova do toho patri, praveze nie, ale nejako mame predsudky asi. Teda ja nie proti Radicovej :sunglasses:

Radicova ziskala najviac preferencnych hlasov v Sdku, pokial si dobre pamatam. poslat Mikiho niekam na zapad by Sdku len prospelo, je uz urcitou brzdou zvysovania popularity strany.

S tym sa neda nic ine ako suhlasit. Ale ma stale v strane rozhodujuci vplyv. Myslim si za sa to najblizsich par rokov asi nezmeni. Ale urcite fandim Radicovej, konecne zena s nazorom a predstavou, bez zbytocnych kecov typu Martinakova

Ale neviem neviem, Mikiho sa tak skoro SDKU asi nezbavi. Neveim kedy boli naposledy primarky, myslim ze rok dozadu? Takze na 4 roky je to zabetonovane, jedine ak by mali mimoriadny snem ci ako sa to vola.
Ako rad by som sa teraz mylil :wink:

myslim, ze preferencne hlasy radicovej a miklosovi (dzurinda bol az treti ak si pamatam) vyjadruje tiez volu volicov, ze chcu pravicovu politiku ale dzurinda je uz moc sprofanovany.

Ved to, ze by sa mal sam dobrovolne rozhodnut a odist do “ustrania”, kludne aj do Bruselu, nedavno som cital s nim rozhovor na hn.ihned.cz/c3-19527020-500000_d … neprohraly a netvaril sa zeby chcel odist, dokonca nacrtol, co chce aj robit v tom clanku. Takze neviem :wink: