Každý deň o 12:00 otvárame jednu konkrétnu otázku z oblasti infraštruktúry a dopravy – a zapojiť sa môže každý. Téma je otvorená iba do nasledujúceho dňa do 12:00 – potom sa uzavrie.
Dnešná otázka:Ktorá slovenská cesta je vaša obľúbená – a čo sa vám na nej páči?
Môže to byť:
rýchly, dobre spravený úsek
výhľadová trasa cez hory alebo popri vode
pohodlný prejazd mestom bez zápch
Napíšte číslo cesty alebo úsek + krátke vysvetlenie – stačí 1 veta.
Táto diskusia sa automaticky uzavrie zajtra o 12:00. Nová téma dňa bude zverejnená každý deň na poludnie.
Ja mam najradsej asi usek D1 niekde od Strby do Presova, je to taky pocit, ze idem dole kopcom a auto len plachti. Skoda, ze tam je len 130ka, ked by tam mohla byt aj vyssia rychlost… Ale zase, keby tam bola 150ka, tak by vodici jazdili 170kou, takze aktualne 130ka je v pohode.
Co sa tyka vyhladov, tak sa mi strasne paci ked idem opacnym smerom a zjavia sa mi tatry…
Taktiez sa mi velmi paci aj estakada nad povazskou, hlavne v noci ked je to pekne osvetlene.
Okrem D1 popod Tatry ci okolo Spisskeho hradu, kvoli vyhladom, sa mi paci aj Kraloviansky meander, najma na jesen ta hra farieb stromov, nenormalne daco
Ja mám najradšej starú cestu zo Spišskej do Košíc, tzv. Jahodnú…dala by sa sice zaradiť kľudne aj do včerajšej rubriky, ale tie výhľady na Ružín a okolie sú topka…