Sutaz NDS

ndsas.sk/index/index.php?ids=3058&lang=sk

Mne sa paci, ze sutaz ukoncia 18.2., takze dovtedy si kupujte tyzdenne nalepky.
Alebo povedzte policii, ze cakate na vyhru.
Dobry napad, ze sa chcu dozvediet kde motoristov bota tlaci, aj odmena je super, ale ten timing na este rezervy. :wink:

Mozno sa aj tu najde niekto, kto cirou nahodou spozoroval nejaku kuriozitu na D+R.

Sutaz uz skoncila:
ndsas.sk/index/index.php?ids=3288

Heh, kukam ze je tam nasa fotka :wink: Kittsse … ze som sa ja blbec nezapojil :stuck_out_tongue:

aj ta druha je od nas :wink:

dialnice.info/album_page.php?pic_id=1882

A vyhral niekto od nás tú známku? Však nech sa prizná, nech možme závidieť :wink:))

heh, ale gratulujem aj nahodnym kolemdoucim :wink:

enem mohli uviest aspon odkial cerpali :unamused:

A nemá tam byť ani E58 a ani E75 :slight_smile:

A mimochodom, vysvetlite mi pre mňa neblaváka, Patrónka je mestská časť? Lebo inak by tam tiež nemala byť.

je to sice uz kusok OT, ale patronka je pomenovanie tej oblasti (ale nazov MC to urcite nie je), lebo tam bola za K.u.K. velka patronka t.j. tovaren na patrony/naboje :slight_smile:

na mapach sa to tusim aj vyznacuje ako patronka, ale to som si neni na 100% isty …

toto je dost zlozite, patronka sa hovori samotnej krizovatke, ale aj celej oblasti okolo nej…zastavka mhd sa vola napr. patronka, takze sa to da najst aj v mapach takto…

Nie je to MČ, ale je to významný dopravný bod v BA. Ak majú diaľnice uľahčovať dopravu, je nevyhnutné tento fakt uviesť.

ta krizovatka sa len sekundarne vola patronka .. ta oblast (ako bolo pisane) sa vola patronka :slight_smile:

Ale veď ma nechytaj za slovíčka a okrem toho teda, ja som myslel aj oblasť aj križovatku. :sunglasses:

mne sa podarilo vyhrat :slight_smile:

gratulujeme :wink: a co si tam vlastne poslal ?