to je stary dokument - este pred PPP - cize urcite tam budu zmeny
mal som pocit, ze ministerstvo dopravy uz zverejnilo dake projekty pre KF po roku 2006 a ze som to sem dal, ale nikde som to tu nenasiel, takze to bol asi iba pocit
ale urcite dake zasobniky projektov budu zverejnene v dohladnej dobe - je to poziadavka vlady.
este by som dodal, ze PPP vlastne asi bude stavat povodne najviac pripravene stavby - som zvedavy, v akom stadiu pripravy su tie ostatne (vzhladom na dlhy cas pripravy) a teda ako sa rozbehne cerpanie EU fondov po roku 2006
asi si zle precital … tato tema patri do sekcia o PPP a o dalsich sposoboch financovania - tu by som nespajal ja v ziadnom pripade kohezny fond EU s PPP.
ja som iba poznamenal, ze PPP sa bude robit na projektoch, ktore mali byt povodne financovane z Kohezneho fondu
cize cim viac bude PPP, tym menej ostane tych povodnych projektov pre KF
cize bude treba dake ine projekty pre KF a teda je otazka, ci su/budu pripravene
Dobre wazari, OK. Ja som to chcel hlavne ako vysvetlenie pre forum, nie pre mna. Velmi vela ludi vobec nepozna rozne institucie, fondy a pravomoci EU - a je to chyba, pretoze SR moze ziskat kazdy rok cca. 1 mld. EUR rocne medzi r. 2007-2013, spolu je to jeden cely statny rozpocet SR a to nie je malo - ale na to treba nie len financnu podporu statu alebo ludi ale hlavne informovanost pretoze EU financuje hlavne projekty ludi - a ludia ani nepoznaju moznosti. A toto forum je moznost ako tuto informovanost zvysit - samozrejme cez informovanost o prinose EU k financovaniu dialnicnej siete.
Kohezny fond nie je dobry priklad, je to narodna zalezitost, zainteresovanych je iba par hracov a ti o tom vedia
A ostatni maju byt iba informovani o tom, ze to a to bolo financovane z KF EU