Caute vsetci… ![]()
Prajem vam prijemne prezitie Vianoc s rodinou a vsetko co k tomu patri.
Ked som preberal databazu dialnice.info a zacal pod novou domenou infrastruktura.sk, tak som si vobec nebol isty, ci sa to cele vobec pozbiera a ci sa nam podari na tu 20-rocnu historiu uspesne nadviazat… No tie cisla teraz hovoria jasnou recou. Len minuly mesiac (november) sme mali najviac prispevkov od roku 2017 a kazdym mesiacom to rastie viac a viac, co vidite aj na grafe nizsie. Rastie aj pocet zapojenych ludi, dennych prihlaseni atd… Takze vdaka vsetkym, ze ste sem presli a zachovali nam priazen.
Tento rok to bolo hlavne o Visnovom, buduci rok to bude o Ruzomberku, co su najpozeranejsie ci najdiskutovanejsie temy na fore… Prave preto som ale zvolil ten nazov infrastruktura. Nechcel som, aby sme riesili len dialnice, ale aby tu bol priestor pod “znackou” aj na jednotky, zeleznice, letecku dopravu a vsetko ostatne. Aj ked vystavba dialnic mozno teraz na par rokov trochu spomali, takto tu budeme mat o com debatovat stale a forum bude mat zmysel aj nadalej.
Takze aj ked sa hovori, ze novy rok - nove zaciatky, u nas bude v roku 2026 vsetko po starom… Forum tu bude pre vas stale.
Stastny novy rok 2026 a vidime sa v diskusiach aj v dalsom roku.
yoggy