A ďalej ![]()
wazari:
Dialniciar:
wazari:
nejak nechapem tu vetu, skus to rozviest
Financovanie malo byť cez úvery a aj z veľkej časti dnes je. A na čo chcela EÚ zastaviť peniaze ? Na rozostavané úseky na R1 alebo R2
napr na mengusovce-janovce to mohla urobit
A ďalej
mne sa zda nejakych 5 mld Skk vcelku dost
asi by tie peniaze nezobrali uplne, ale musel by sa najst iny dialnicny usek, bez VO alebo s VO v sulade s predpismi EU a dokoncenim najneskor 2009
asi by tie peniaze nezobrali uplne, ale musel by sa najst iny dialnicny usek, bez VO alebo s VO v sulade s predpismi EU a dokoncenim najneskor 2009
Je to dosť, ale nie je to žiadna katastrofa. To musíš uznať sám a nakoniec si sám potvrdil, že by sa to dalo riešiť.
wazari:
Je to dosť, ale nie je to žiadna katastrofa. To musíš uznať sám a nakoniec si sám potvrdil, že by sa to dalo riešiť.
lenze ked takto k tomu budeme pristupovat, tak za chvilu nemusime mat ziadne peniaze ![]()
lenze ked takto k tomu budeme pristupovat, tak za chvilu nemusime mat ziadne peniaze
Už dnes ich nemáme na niektorých úsekoch. ![]()
wazari:
lenze ked takto k tomu budeme pristupovat, tak za chvilu nemusime mat ziadne peniaze
Už dnes ich nemáme na niektorých úsekoch.
ale zatial sme ziadne uplne nestratili, iba ich presunuli - a bolo to bez zasahu EU
ale zatial sme ziadne uplne nestratili, iba ich presunuli - a bolo to bez zasahu EU
Ďakujem pekne. Štát čakal 2 mld. SKK, nedostal ich a NDS si ich musela požičať. ![]()
wazari:
Ďakujem pekne. Štát čakal 2 mld. SKK, nedostal ich a NDS si ich musela požičať.
no, podla mna to bolo vcelku optimisticke zo strany Slovenska
povedal by som, ze za pokus to stalo, ale pokus nevysiel
wazari, s týmito tvrdeniami nesúhlasím, v tej chvíli bola priamo ohrozená výstavba diaľničných úsekov a príprava iných.
wazari:
wazari, s týmito tvrdeniami nesúhlasím, v tej chvíli bola priamo ohrozená výstavba diaľničných úsekov a príprava iných.
asi sa zodpovedni na to prilis spoliehali
mne to pripadalo ako zaujimavy pokus, ale az tak samozrejme som to nevidel