SPZ (ECV) na Slovensku

Ospravedlňujem sa Sniňanom. (obyvateľom Sniny) :sunglasses:

Tak nakoniec to vyzera tak, ze Bratislava kombinaciu BD teraz mat nebude. Na Markize prave odznela informacia, ze vysledna kombinacia vzide z hlasovania na internete. Myslim, ze sa da predpokladat, ze jasnym vitazom bude BL.

tvnoviny.sk/spravy/regiony/vyber … slavy.html

mam taky dojem, ze za BL zahlasuju ludia mimo bratislavy .. ked uz tak BT .. BL dufam, ze neprejde

[size=150]Stretávaš často autá so špeciálnymi ŠPZ-kami? Odfoť ich a pomôž nám vytvoriť kompletnú databázu Špeciálnych ŠPZ z celého Slovenska. Odmeníme sa Vám! viac info a podmienky súťaže na: www.SpecialneSPZ.sk[/size]

SE-VINCI
SI-VINCI

:slight_smile:

Skoda, ze nemame aj DA-VINCI :wink:

V Chorvátsku je DU-VINCI :slight_smile:

Inak ja mám síce špeciálnu značku ale VINCI tam nemám. :slight_smile: Kto ste kedy videli SI-RUP01 tak to som ja :slight_smile: lebo nie je nad javorový sirup :slight_smile:

SE VINCI v taliancine znamena ak vyhras :slight_smile:

Keby to niekoho zaujímalo: Vozidlo so slovenským EČV SI-RUP01 v policajnej evidencii neexistuje.

Čakal som, kto sa na to pozrie. :slight_smile: Ako inak, vševedko zistil. :slight_smile: Prvý atentátnik zrejme. :slight_smile:

Ja som vedel, ze je to vtip. :open_mouth:

Dialniciar ma predsa auto registrovane v Cadci:

CA-SIRUP01
alebo
CA-JAVOR64 :laughing: :laughing: :laughing:

:slight_smile: :slight_smile:

Počka, počkaj, aký atentátnik? Ja som iba chcel priblížiť tvoj štýl humoru aj tým nováčikom, ktorí nepoznajú tvoje vtipy o tragických dopravných nehodách, rakovine, vnukoch, o starostoch Toronta a iných Kanaďanoch, o montérkach z Doprastavu, exkurziách na stavbe a podobne.

Peace on you :wink:

Piss on you too! :slight_smile:

Nevedko, z tohto už sa nevykrútiš. :slight_smile: Jediný B; pochopil hneď, že to je vtip. :slight_smile:

A ostatni si znova uvedomili, ze sa nic nezmenilo. A to uz vyzeralo, ze sa povoli dodatocna uprava prispevkov…

Vidíš, ako málo stačí ? :slight_smile:

Veď ja sa ani nevykrúcam. Smelo sa priznávam, že už si naozaj nie som istý, kedy ty napíšeš vtip a kedy to myslíš vážne. Ale to nevadí, veď som Nevedko.

Len blázon by si dal špeciálnu značku, čo som nejaký mafián ?

Nové bratislavské poznávacie značky budú mať písmená BL

Bratislavčania si budú zvykať na nové evidenčné čísla na autách. Namiesto písmen BA budú vodiči áut prihlásených v Bratislave dostávať tabuľky začínajúce na BL.

Dôvodom na zmenu je podľa Korcha to, že v krátkom čase sa už vyčerpajú všetky možné kombinácie troch čísel a dvoch písmen, ktoré na značkách dopĺňajú základ BA. “V júni alebo júli sa minú posledné tabuľky s označením BA 999 ZZ,” povedal. Ľudia mohli vyberať z dvojíc písmen uvedených vo vyhláške ministerstva vnútra, okrem BL boli “v ponuke” aj BD, BE, BI a BT.

Viac v bratislava.sme.sk/c/5209959/nove … na-bl.html