Ospravedlňujem sa Sniňanom. (obyvateľom Sniny)
Tak nakoniec to vyzera tak, ze Bratislava kombinaciu BD teraz mat nebude. Na Markize prave odznela informacia, ze vysledna kombinacia vzide z hlasovania na internete. Myslim, ze sa da predpokladat, ze jasnym vitazom bude BL.
mam taky dojem, ze za BL zahlasuju ludia mimo bratislavy .. ked uz tak BT .. BL dufam, ze neprejde
[size=150]Stretávaš často autá so špeciálnymi ŠPZ-kami? Odfoť ich a pomôž nám vytvoriť kompletnú databázu Špeciálnych ŠPZ z celého Slovenska. Odmeníme sa Vám! viac info a podmienky súťaže na: www.SpecialneSPZ.sk[/size]
SE-VINCI
SI-VINCI

SE-VINCI
SI-VINCI
Skoda, ze nemame aj DA-VINCI
V Chorvátsku je DU-VINCI
Inak ja mám síce špeciálnu značku ale VINCI tam nemám. Kto ste kedy videli SI-RUP01 tak to som ja
lebo nie je nad javorový sirup
SE VINCI v taliancine znamena ak vyhras

V Chorvátsku je DU-VINCI
Inak ja mám síce špeciálnu značku ale VINCI tam nemám.
Kto ste kedy videli SI-RUP01 tak to som ja
lebo nie je nad javorový sirup
Keby to niekoho zaujímalo: Vozidlo so slovenským EČV SI-RUP01 v policajnej evidencii neexistuje.
Čakal som, kto sa na to pozrie. Ako inak, vševedko zistil.
Prvý atentátnik zrejme.
Ja som vedel, ze je to vtip.
Dialniciar ma predsa auto registrovane v Cadci:
CA-SIRUP01
alebo
CA-JAVOR64

Čakal som, kto sa na to pozrie.
Ako inak, vševedko zistil.
Prvý atentátnik zrejme.
Počka, počkaj, aký atentátnik? Ja som iba chcel priblížiť tvoj štýl humoru aj tým nováčikom, ktorí nepoznajú tvoje vtipy o tragických dopravných nehodách, rakovine, vnukoch, o starostoch Toronta a iných Kanaďanoch, o montérkach z Doprastavu, exkurziách na stavbe a podobne.
Peace on you

Peace on you
Piss on you too!
Nevedko, z tohto už sa nevykrútiš. Jediný B; pochopil hneď, že to je vtip.
A ostatni si znova uvedomili, ze sa nic nezmenilo. A to uz vyzeralo, ze sa povoli dodatocna uprava prispevkov…
Vidíš, ako málo stačí ?

Nevedko, z tohto už sa nevykrútiš.
Jediný B; pochopil hneď, že to je vtip.
Veď ja sa ani nevykrúcam. Smelo sa priznávam, že už si naozaj nie som istý, kedy ty napíšeš vtip a kedy to myslíš vážne. Ale to nevadí, veď som Nevedko.
Len blázon by si dal špeciálnu značku, čo som nejaký mafián ?
Nové bratislavské poznávacie značky budú mať písmená BL
Bratislavčania si budú zvykať na nové evidenčné čísla na autách. Namiesto písmen BA budú vodiči áut prihlásených v Bratislave dostávať tabuľky začínajúce na BL.
Dôvodom na zmenu je podľa Korcha to, že v krátkom čase sa už vyčerpajú všetky možné kombinácie troch čísel a dvoch písmen, ktoré na značkách dopĺňajú základ BA. “V júni alebo júli sa minú posledné tabuľky s označením BA 999 ZZ,” povedal. Ľudia mohli vyberať z dvojíc písmen uvedených vo vyhláške ministerstva vnútra, okrem BL boli “v ponuke” aj BD, BE, BI a BT.