Spôsob ako utíšiť manželku na mieste spolujazdca

V téme Prístavný most padla výzva na riešenie problému s kecaním do šoférovania spolujazdca (obvykle manželky).

je horsia zena za volantom, alebo zena na sedadle spolujazdca?
v tejto mojej ankete hlasujem za b :sunglasses:

i15 : To je tazka dilema, na ktoru nedokazem jednoznacne odpovedat - tazko rozlisit horsie zlo od este horsieho :slight_smile:

sorgo :

1. “Pridať hlasitosť na rádiu” - fuh, ked dam radio nad 30, tak usne bubienky mi sice praskaju, ale zene stale staci zvysit volume o 20% a s prehladom to prehlusi

2. "Ponúknuť volant " - heh, samovrazednymi sklonmi netrpim

3. “Odvrknúť niečo odzbrojujúce (už si ako tvoja matka…)” - nema vyznam, zacne argumentovat niecim co je a priori nepravdive, co nejde logicky rozporovat (napr. “ten sivy cestny je pruh je modry”

4. “Položiť otázku na ktorú je veľmi dlhá odpoveď (zmena témy)” - ak chce zena pindat, tak ziadna zmena temy nepomoze, dokym nepovie svoje, bude cakat kym nedostane slovo a nepovie si svoje - takze ziadna vyhra

5. “Vyhodiť z auta” - tu si asi zabudol doplnit 2 slovicka (…za jazdy…), vsak ?

6. “Pohroziť rozvodom” - tato moznost je dostupna len az bude potomok starsi, teraz som skor ja v riziku, ze budem vyrastat bez potomka, kedze sme na Slovensku

7. “Iné (prosím špecifikovať)” - co tak moznost v style Bruca Willisa - “zastrelit a zakopat” :slight_smile:

Vy máte takové problémy s partnerkami v autě? :slight_smile: :slight_smile:

No nemam manzelku ale moja mamka soferuje takze teraz ked nemam auto vezem sa s nou alebo ju vezem ja … no musim povedat ze ked si sadne za volant je velmi agresivna ciuz voci mojim komentarom na par chybyciek ktore robi (nepouziva 5ku lebo to by uz isla rychlo pritom motor huci jak vysavac, zoslapnutie spojky pri jazde do ostrej zakruty alebo odbocovani miesto toho zemby pustila plin a zoslapla brzdu) … neviem kde na to chodi ale ked sadne za volant tak ma slovnik jak stary namornik :smiley:DD (dost prehanam) … no na mieste spolujazca sa z nej stava neskutocny strachoput a vrtac … “netlac sa na neho” (obcas sa mi stane ze idem blizsie ako by bolo mozno zdrave no nerobim to naschval vacsinou ked idem predbehovat … )… “spomaaal!” (a na tachometri ledva 50% povolenej rychlosti) … “brzdiii!” (pri vyberani zakruty) a podobne … taketo spravanie spolujazca je velmi vyrusujuce a to si koleduje o nejaku koliziu … neda sa to vyriesit asi niak inac len si kupit druhe auto a jazdt sam …

Já bych se přizpůsobil požadavkům manželky.