snehové správy

v pondelok má snežiť, takže zakladám tému, ktorá tu už roky chýbala

Pozn.by Andrej.: Presunute do spravneho fora :slight_smile:

katarina na lade? ale tak to zatial asi len na severe, nie? ci aj na juhu? :laughing:

Neboj sa kanky už za chvíľu sa dozvies od zodpovednej doktorky rosničky. :slight_smile:

Tak toto je nahravka doktorovi na smec :smiley: Budem preferovat jeho snehove spravy zo " severnej " D1.

Dobre rano, hejslovensko
img818.imageshack.us/img818/4159/lrtg.png

ps: tipujem ale, ze kanky-narod sa dalej dere medzi PO a BA po zasnezenych kopcoch.

my sa mokrych ciest nebojime :wink: jazdime najrychlejsou trasou, ktora nam usetri kopec casu a vdaka tomu som sa napriklad dnes rano rozhodol, ze ostavam v posteli cely den, keby som jazdil tvojou trasou, tak by som teraz nelezal v posteli, ale by som musel dohanat zameskane :wink:
mesacne usetrim cez Certovicu aj 2 ci 3 pracovne dni bezneho cloveka :wink:

osoba, ktora ide raz za rok do Viedne busom, raz za rok vlakom do Budapesti, vsetko od Tatier na zapad videla len na mape, toto zrejme nikdy nepochopi a bude zimu co zimu robit rosnicku fora, ktora ani netusi, ze aka je v skutocnosti na cestach situacia… toto ti nik nevezme :laughing:

prosim admina o presun do prislusnej temy. dakujem

http://www.dialnice.info/viewtopic.php?f=10&t=18680

tomu sa hovori hejlogika. myslim, ze najbezpecnejsie budes, ked v tej posteli ostanes trvalo :wink:

naša rosnička zabudla dopočúvať dopravné správy. Na konci hlásili, že na sorožke ležia po ceste rozfúkané kamióny, a je neprejazdná. Takže asi lepšie naokolo bližšie, cez zasnežené pacholandy. :laughing:

ja by som to nazval skor humorom, to je uroven, na ktoru musi ist clovek, ked sa chce s tebou troska na fore zabavit :laughing: inac to nejde, normalne sa s tebou bavit neda…
a aby si vedel, zajtra, ty “myslim, ze najbezpecnejsie budes”, ti idem najbezpecnejsie zadymic na motoru do Kosicoch :wink:

dnes medzi Soroskou a Moldavou jedna balada, kamiony a nakladne auta sutazili, ze kto najdlhsie prejde bez toho, aby sa neprevratil, bohuzial, ked ich uz bolo vela prevratenych, policajti sutaz zastavili… :smiling_imp:

Bola by celkom sranda, ak by medzi Turnou a Moldavou fukalo tak, ze by prevratilo aj tvoj osobak.

A do Kosic ides dnes cez NAOKOLOBLIZSIE? Neodporucam… img27.imageshack.us/img27/3451/5v4l.png

radšej cez Pacholan, ako sa vyrátiť aj s kamiónom. Čiže cez Žilinu, naokolo bližšie a hlavne bezpečne, akurát na preťažených cestách. Už aby dostavali ten Pachotunel, kde budem veselo zbíjať. Valašku som si už nabrúsil, a ovečky zazimoval.

letim :smiley:

preto sa na tu tvoju juznu magistralu netrepem, srandy mam aj tak dost :wink:

dnes som to mal do KE trosku jednoduchsie lebo som siel od Michaloviec :wink: ale zajtra idem do BA a uz mam jasno..idem kuknut Donovaly, ci sem davas dobre mapy lebo ak nie, tak ta vymenime za inu rosnicku :laughing:

treba len urobit vetrolamy. v pacholande neriesitelny problem.

Kde je dnes rosnicka? To nie je nikde mokra cesta? Pacholand s tunelmi suchy, donly suche, bez vetra. Mam jednu otazku, ked uz je pacholand a pachodialnice s pachotunelmi, mozem mat aj ja niekde kankydialnicu, kankytunel spon jeden? Kanky narod potrebuje kankyland :slight_smile:

našu obľúbenú Čertovicu môžeš prekrstiť na Kankovicu :slight_smile:

Len ci s tym bude pacho v hybe suhlasit :slight_smile:

kanky ty čert

ked sa pacho rozhybe, tak suhlasit bude :slight_smile: