v pondelok má snežiť, takže zakladám tému, ktorá tu už roky chýbala
Pozn.by Andrej.: Presunute do spravneho fora
v pondelok má snežiť, takže zakladám tému, ktorá tu už roky chýbala
Pozn.by Andrej.: Presunute do spravneho fora
katarina na lade? ale tak to zatial asi len na severe, nie? ci aj na juhu?
Neboj sa kanky už za chvíľu sa dozvies od zodpovednej doktorky rosničky.
Tak toto je nahravka doktorovi na smec Budem preferovat jeho snehove spravy zo " severnej " D1.
Dobre rano, hejslovensko
img818.imageshack.us/img818/4159/lrtg.png
ps: tipujem ale, ze kanky-narod sa dalej dere medzi PO a BA po zasnezenych kopcoch.
my sa mokrych ciest nebojime jazdime najrychlejsou trasou, ktora nam usetri kopec casu a vdaka tomu som sa napriklad dnes rano rozhodol, ze ostavam v posteli cely den, keby som jazdil tvojou trasou, tak by som teraz nelezal v posteli, ale by som musel dohanat zameskane
mesacne usetrim cez Certovicu aj 2 ci 3 pracovne dni bezneho cloveka
osoba, ktora ide raz za rok do Viedne busom, raz za rok vlakom do Budapesti, vsetko od Tatier na zapad videla len na mape, toto zrejme nikdy nepochopi a bude zimu co zimu robit rosnicku fora, ktora ani netusi, ze aka je v skutocnosti na cestach situacia… toto ti nik nevezme
prosim admina o presun do prislusnej temy. dakujem
tomu sa hovori hejlogika. myslim, ze najbezpecnejsie budes, ked v tej posteli ostanes trvalo
naša rosnička zabudla dopočúvať dopravné správy. Na konci hlásili, že na sorožke ležia po ceste rozfúkané kamióny, a je neprejazdná. Takže asi lepšie naokolo bližšie, cez zasnežené pacholandy.
ja by som to nazval skor humorom, to je uroven, na ktoru musi ist clovek, ked sa chce s tebou troska na fore zabavit inac to nejde, normalne sa s tebou bavit neda…
a aby si vedel, zajtra, ty “myslim, ze najbezpecnejsie budes”, ti idem najbezpecnejsie zadymic na motoru do Kosicoch
dnes medzi Soroskou a Moldavou jedna balada, kamiony a nakladne auta sutazili, ze kto najdlhsie prejde bez toho, aby sa neprevratil, bohuzial, ked ich uz bolo vela prevratenych, policajti sutaz zastavili…
Bola by celkom sranda, ak by medzi Turnou a Moldavou fukalo tak, ze by prevratilo aj tvoj osobak.
A do Kosic ides dnes cez NAOKOLOBLIZSIE? Neodporucam… img27.imageshack.us/img27/3451/5v4l.png
radšej cez Pacholan, ako sa vyrátiť aj s kamiónom. Čiže cez Žilinu, naokolo bližšie a hlavne bezpečne, akurát na preťažených cestách. Už aby dostavali ten Pachotunel, kde budem veselo zbíjať. Valašku som si už nabrúsil, a ovečky zazimoval.
letim
preto sa na tu tvoju juznu magistralu netrepem, srandy mam aj tak dost
dnes som to mal do KE trosku jednoduchsie lebo som siel od Michaloviec ale zajtra idem do BA a uz mam jasno..idem kuknut Donovaly, ci sem davas dobre mapy lebo ak nie, tak ta vymenime za inu rosnicku
treba len urobit vetrolamy. v pacholande neriesitelny problem.
Kde je dnes rosnicka? To nie je nikde mokra cesta? Pacholand s tunelmi suchy, donly suche, bez vetra. Mam jednu otazku, ked uz je pacholand a pachodialnice s pachotunelmi, mozem mat aj ja niekde kankydialnicu, kankytunel spon jeden? Kanky narod potrebuje kankyland
našu obľúbenú Čertovicu môžeš prekrstiť na Kankovicu
Len ci s tym bude pacho v hybe suhlasit
kanky ty čert
ked sa pacho rozhybe, tak suhlasit bude