sport.cas.sk/clanok/105044/slove … perta.html
sk.fotoalbum.eu/rolocalibra/a229764/1
Má niekto nejaké bližšie informácie v akom štádiu sa stavba nachádza, pretože niektoré zahraničné agentúry už majú zabookovaný okruh pre závod niekedy v auguste. Je to vôbec reálne stihnúť postaviť aspoň ten samotný okruh bez ostatného zázemia (ubytovanie, boxy)? Fotiek nie je na internete veľa, informácie o investorovi mi tiež nie sú známe. Ďakujem za prípadné info
Ma niekto možnosť isť tam a urobiť nejake fotky???..chcel by som vidieť, ako to tam vyzerá…
niekto chvilu po mne zalozil podobny thread aj na skyscrapercity.com , takze ak sa o vec zaujimate, dalsie info sa budu objavovat pravdepodobne aj tam…
No tak dnes bolo oficialne otvorenie: motoride.sk/?ID=2940
Majkl
Október 2, 2009, 8:14pm
6
Oficialna stranka zavodneho okruhu:
slovakiaring.sk/
No a teraz by sme mohli túto tému konečne premenovať na “Slovakia Ring”.
Zaujimalo by ma, kto ma v dnesnej dobe paniaze financovat takyto projekt.
Kríza nekríza, peniaze sa svetom točia stále.
Ja len doplním, že hlavným zhotoviteľom sa stal Doprastav.
Ale je rozdiel, ci sa tocia rychlo alebo pomaly. Teraz sa tocia tak pomaly, ze aj jedna otocka trva vecnost.
Tu stojí v pozadí vplyvný multimilionár (zoskupený okolo vedenia DPS, vedenia TT vucky) a niečo dali banky.
Povedzme, že napr. Z. Kollár (?)
Dialniciar:
Tu stojí v pozadí vplyvný multimilionár (zoskupený okolo vedenia DPS, vedenia TT vucky) a niečo dali banky.
Povedzme, že napr. Z. Kollár (?)
multimilionári
a k nim aj Z.K.