SkyToll, a.s. - spoločnosť zodpovedná za mýtny systém

Ak sa dobre pamatam, odkaz na tu stranku bol v tlacovom vyhlaseni J&T k vstupu do financovania projektu.

Ja som napr. o tej stránke až donedávna (25.5.) napr. nevedel vôbec. Ukazuje sa, že sergej a miroa o nej vedeli, ale stále akosi nevidím tú konkrétnu správu/vyhlásenie s daným odkazom … tak sa na mňa nehnevajte ani jeden, ale je to detinské. :slight_smile: Uzatváram tému - odkaz tu už je, nebudem to už riešiť, lebo de facto nikto to riešiť nechce.

Keby si poprosil uja Googla, tak ti vyhodi napr. aj toto:
jtbank.cz/cs/aktuality-33798.html (tlačová správa z 9.4.2009)

To je spätné hľadanie informácie, ktorú sem však nikto nepridal a ja už nemám dôvod … :smiling_imp: (ty sám si mal použiť google, aby si si overil informáciu o diaľnici AL-Kosovo, čo bola napokon surová kačica) :wink:

Ďakujem Sergejovi verejne za pohľadanie odkazu, keďže sa mu ako jedinému chcelo ho pohľadať. :slight_smile:

Sorry za OT.

Kontrolné brány budú postavené na úsekoch Malacky/Lozorno, Petržalka/prechod SR-HU, Senec/Trnava/Modranka, R1 Voznica, Lipt. Peter/Hybe a Šaca/Košice/Poľov.

skytoll.sk/download/SkyToll_ … 090805.pdf

Výstavba 1. kontrolnej brány mýtneho systému je spustená :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=12368

A mame tu prve predrazenie :wink:

dialnice.info/viewtopic.php?p=96025#96025

nehovoriac o tom, ze myto nebude nacas :wink:
Vivat Fico :wink:

Z mýta môže SkyToll získať ďalšie milióny

dialnice.info/viewtopic.php?p=96605#96605

Štát zatrhol mýtnej firme doplatky navyše

dialnice.info/viewtopic.php? … highlight=

podľa tejto správy mýto drahšie nebude: dialnice.info/viewtopic.php?p=96953#96953 a odkiaľ čerpáš informáciu, že by sa mýto nespustilo k 1.1.2010 ? Skytoll tam má za to dosť vysokú pokutu (denne).

SkyToll zvažuje podanie trestného oznámenia za tvrdenia o 20% nefunkčnosti OBU jednotiek :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=12936

viewtopic.php?f=35&t=17030

tak cely skytoll uz ma jeden podnikatel z ciech :wink:

kedy sa docitam ze nejaky slovak kupil nieco v cechach?.. je mi z toho zle.

cele to nechapem. ved trzby zo SLOVENSKEHO myta maju ist do SLOVENSKEJ statnej kasy, prioritne na SLOVENSKU dopravu, ci nie?

teraz vynosy z myta pojdu na liberecky hokej?

to su tie istoty :wink:

takze J&T uz exitlo :slight_smile:

To sa mi trošku nezdá. Netvrdím, že systém mýta na Slovensku bola výhodná kúpa pre štát, to ani náhodou. Ale nezdá sa mi, že by všetko, čo zaplatia (hlavne) kamionisti za používanie slovenských ciest mali “zhrabnúť” spoločnosti stojace za SkyToll-om. To by bolo pritiahnuté za vlasy.

Na tuto temu ziadna diskusia? :open_mouth:

Asi je to skoda reci..bananova republika, host vyhani vrchniho..nasi mocni kaslu na volica, vsak raz im to hadam spocitame :wink: