Ja silno pochybujem, ze sa Skanska dostane k nejakej statnej zakazke pri tejto vlade…
asi tak, neverím, že ďalší balík PPP nedostane Váhostav, alebo firma prepojená na JnT
Na referencie, či know how už na Slovensko dodal Hant. Čo tak formálne pridať do konzorcia podnik Skansky napr. Nemecko, Poľsko, Maďarsko hociaj Bolívia alebo Albánsko, ak aktuálne majú niečo v posledných rokoch postavené? A dostanú to zadarmo, nemusia nakupovať a prosiť. Matka Skansky pomôže.A donesú pracovníkov /slovenských/ zo zložiek ako Poľsko, Maďarsko, ktorí zamestnajú nejakou formou pracovníkov z blokovanej zložky /Cz alebo aj Sk/.
Však tak sa aj robí. Doteraz Skanska sa usilovala ísť do tendrov najmä s českou Skanskou. A aj do budúcnosti Skanska pôjde do tendrov najmä s ostatnými firmami patriacimi pod Skanska, je to pre nich najvýhodnejšie. V prípade stavieb ako Višňové, keď treba väčšie kapacity alebo referencie pôjdu aj s ostatnými firmami. Síce si nepamätám s kým išli do tendra Mengusovce-Jánovce, ale že partner ich dostal do problémov s kartelom. Pokutu za kartel zaplatili a obrátili sa na Ústavný súd.
Toto hovorím stále, lež som sa nevyjadril presne. Načo sa bude spájať s druhými firmami, keď vie dodať všetky stavby. A Skanska, či v Švédsku, Česku, Nemecku, či v Čile má všade svoje t.j. rovnaké podnikové normy, predpisy, rovnaké stavebné systémy, rovnaké polotovary ap. prečo by si komplikovali prácu na stavenisku miešaním stav. systémov, ktoré nepoužívajú. Iba ak by sa chceli niečo od niekeho naučiť a prebrať jeho systém.
Toto my poznáme z čias socializmu, keď sme podobné robili z donútenia, ako ja rád vykladám. Taká normálna nákladná Tatrovka bola výlučne poskladaná z čs dielov. Keď náhodov Karosa začala robiť karosácke harmoniky, ich konštrukcia si pre silnejšie motory vytypovala prevodovku od ZF pre maličkú ročnú sériu 200 ks. Ale strana nepovolila. Tak vývoj harmoniky sa predĺžil o pár rokov pre vývoj novej prevodovky v Pragovke. Z okolnými štátmi sa nedalo zoširoka úspešne spolupracovať, iba ak ojedinele, napr. Maďari v Gyori vyrábali pre Liaz nápravy. Kozmické technológie od Rusov sme nepotrebovali.
Skanska má šancu na D4 a R7, pretože za tejto vlády sa to nestihne vysúťažiť.
Neviete ako v tomto: viewtopic.php?f=35&t=19467 dopadla Skanska BS, teda Skanska SK? Tej by sa to predsa týkať nemalo, alebo??
Btw, teraz som si všimol, ze sef ceskoslovenskej (ceskej?) Skansky Daniel Tok sa stal minuly tyzden novym ceskym ministrom dopravy.
No ano a uz vymenoval aj noveho sefa RSD, Jan Kroupa, byvaly sef Zavody Praha. RSD bola prakticky v rozkole a preto sa skoro nestavia v CR.
Tu sa bude riešiť D1 Budimír-Bidovce ?
skanska zlucovala v ramci CEE