Schéma sekcie Cestná sieť bude zamknutá. Vyhradzujem si však právo meniť obsah všetkých troch príspevkov, pretože v nich dopĺňam a aktualizujem obsah tak, aby všetko bolo aktuálne a presné.
V sekcii je dnes 106 tém, to už je na 3 strany obsahu tém, rozdelené sú do 12 oblastí, takže hľadanie aj v samotnej schéme je jednoduché. Nová verzia fóra umožní lepšie vytvorenie sub-kategórií, takže vzniknú jednotlivé podtémy ku každému VÚC, k niektorým všeobecným témam a hľadanie bude potom ešte jednoduchšie, ale na to čakáme už skoro rok, takže som veľmi dobre odhadol, že je lepšie si spraviť vlastnú schému.
Ja ako moderátor tejto sekcie zabezpečím, že 90% tém na fóre v tejto sekcii bude mať min. 2x za rok priebežné informovanie o danej problematike. Budú to dve obdobia: jar/jeseň.
Vývoj sekcie Cestná sieť:
1. etapa: Keď ja som sa stal moderátorom, tak v tejto sekcii neexistovalo žiadne územno-správne členenie SR. To dnes existuje. Bola to prvá etapa, ktorú som chcel v rámci tejto sekcie vybudovať. Dnes je tu zo 106 tém presne 52 regionálnych tém, kde sú komplexné informácie aj rozvinutá diskusia k nim.
2. etapa: Prebehla práve doplnením všetkých tém, ktoré charakterizujú cestnú sieť v rámci SR a to tak výhľadovo (cestné tunely) ako aj tak, že mohli byť pridané aj skôr (mestá Žilina, Trnava atď.).
3. etapa: Túto zatiaľ ja sám plánujem. Jej obsahom bude pridanie fotodokumentačného materiálu v rámci ciest I.-III. triedy v SR, teda konkrétne mapy, plány a fotky z ciest I.-III. triedy na území SR. Táto časť bude priamo viditeľná v časti fóra - Fotogaléria.
Ešte by som sa chcel poďakovať adminovi fóra dialnice.info, ktorý mi zatiaľ vždy vyšiel v ústrety a vyhovel mi v mojich plánoch.
Budem rád, ak aj Vy, ktorí sledujete témy v sekcii Cestná sieť sa budete akýmkoľvek spôsobom zapájať do diskusie, ak budete pridávať Vaše poznatky z ciest v SR. Je to fórum, nie sekcia “jedného muža”. Ja som sa len pokúsil vytvoriť podmienky pre ďalšiu diskusiu, ktorú sám niekedy podporím. 
Ak by ste chceli reagovať na obsah tejto témy príspevkom, tak ho môžete napísať do tejto témy alebo mi môžete napísať internú správu.