Ja by som Vám ešte doprial ten privádzač v KNM. Prípadne úsek Brodno - KNM rozdelil na dve časti a tú menej problémovú pripravil, ak by boli zrazu voľné financie, napr. eurofondy.
Chcel by som vedieť, kde by ŽSR vzali peniaze na reko železnice na juhu. Ako pozerám, v CEF je vyčlenených ešte asi 400 miliónov na železnice. Ktovie koľko prepadne, uvidíme ktorý projekt prejde v ďalšej výzve, na veľa možností to nevidím.
Toto sú za “rady”, viď: Ako môže Bugárov minister vrátiť rozum do stavby diaľnic . Neviem kde na to chodia, ale niektorí zrejme majú predstavu, že Érsek tam nabehne a budúci rok sa tendruje celá R7 a R2… Pritom stačí pozrieť isté zdroje: ndsas.sk/stavby-v-priprave/44364s?tah=84 a hneď je jasné, že keby sa aj pokrájal, tak žiadna realizácia R7 okrem tej cez PPP do 2020 nehrozí. Na R2 zasa príprava nejaký ten rôčik potrvá - napr. Soroška, niekde sa ani nepokračuje a hlavne chýbajú peniaze.
Taktiež má zaujíma tá predstava o dianí potom, ako by analytici Hodnoty za peniaze si pozreli stavby R2 okolo Košíc alebo Kriváň - Lovinobaňa. Možno pri SO PO sa dá diskutovať, či by investície v meste neboli efektívnejšie, len je nutné zasa rátať s rokmi prípravy.
Ja som skeptik, vidím to tak, že budeme tlieskať, ak konečne sa začne raziť Čebrať a aspoň pripravia tender Turany - Hubová za 900 miliónov.
Keď sa nájdu peniaze na štadióny…, nevidím dôvod brať miliardovú pôžičku.