Chystáte sa na referendum?
Nikde o ňom nie je ani slovo, silno pochybujem že účasť bude 50%. Ale pôjdem
Osobne sa čudujem že ani v STVR nie je nejaký povinný oznam ktorý býva pred voľbami … je to za moje peniaze (budú zmarené, tipujem účasť pod 20%)
ja urcite ano.. hned rano sa chystam aby som mal volnu sobotu nakolko mam cely den nabity program..
Pelegrini tomu pomohol, keď to dal na prázdniny, dostal zadanie a splnil. Tieto referendá nemusím, ale asi pôjdem, je to momentálne jediná možnosť, ako dať vládnucej lúze najavo, žeňou pohŕdam.
tiež sa chystám. Mrzí ma len, že na to kašlú aj samotní opoziční politici, tomu vravím príklad.
ale čo ma najviac mrzí, že je to totálne vyhodený peniaz, keď tí diletanti pri každom jednom referende dajú po dlhej príprave vždy aspoň jednu otázku, ktorá je protiústavná. až si myslím niekedy, že tú konkrétnu vec ani zmeniť nechcú, ale chcú biť len za dobrých a povedať - my sme to chceli zmeniť, ale ústavný súd, prezident alebo aj Majka z Gurunu túto našu snahu zmárnil.
ja pojdem tiež. Keby bolo úspešne referendum, myslím si pre opozíciu, to by bol zasa blábolov. Kdesi som čítal, že keby miesto referenda peniaze dali na ficovú rentu, musel by žiť tuším 80rokov, aby sa to vyrovnalo. Vyhodené peniaze do luftu mohli to dať radšej na trináste dôchodky
naď radšej ani nos nevystrčí po fiasku s migmi, čo daroval UA. “groling” zasa chodí po dedinách, len tam si ho nikto nevšíma, a korčok toho veľa v krčme nevybaví.
vidis a stacilo tak malo VYZBIERAT a ODOVZAT podpisy ovela ovela skor.. nedat otazku kt uz zhodou nahod bola zamietnuta…
určite áno