R7 Zemné - Nové Zámky

Dolný Bar - Zemné - Nové Zámky: dodaný koncept DÚR

toto som zvedavy kedy zverejnia. lebo uprimne povodena toto keby islo do polprofilu ako prve, by bolo super. v podstate usek holice - dolny bar je zbytocne zatial riesit, ale prepoj DS - NZ je ozaj chybajuci

Myslím, že si sa dočkal :slight_smile:

super že to napchali na to chránené územie, prečo to už nemôžu dať medzi Komoču a Zemné, okolo Andoviec? Veď aj tam má určite Bugi nejaké pozemky na predaj

tiež sa mi to trasovanie nepáči, ale čo už…keby to dali medzi Komoču a Zemné tak by asi museli dať kilometre protihlukovej steny (bližšie by to bolo k Dedina Mládeže, Malý ostrov - je tam kopec obyvateľov a domov na samote atď.)

Situácia k 12/2020
[attachment=1]8a_r7_dolny-bar-zemne-a-zemne-nove-zamky-4-.pdf[/attachment]

Oznámenie o zmene navrhovanej činnosti
[attachment=0]8a_r7_dolny-bar-zemne-a-zemne-nove-zamky-8a-.pdf[/attachment]

Zmena navrhovanej činnosti R7 Dolný Bar - Zemné - Nové Zámky sa nebude posudzovať, rozhodnutie nadobudlo právoplatnosť 23.4. 2021
enviroportal.sk/sk/eia/deta … -r7-zemne-

A máme aj ortofotomapu úseku Zemné - Nové Zámky

Oznámenie o začatí územného konania z 3. júna 2021

Územné rozhodnutie zo dňa 6. Augusta 2021
[size=85](Adminom: Chcel som to pridať úpravou príspevku vyššie, no nestihol som úpravy, takže ak sa to dá spojiť…túto poznámku potom smelo zmažte)[/size]

pridal som ortofotomapu aj do nasej galerky

[album]47533[/album]

Príprava je pozastavená na celej R7 od Holíc po NZ.

Preco?

Nie je v harmonograme výstavby.
Chýba finančné krytie.

Naco odkupuju potom pozemky?

Kde sa vykupujú pozemky?

Od Holic po NZ pozri katastralnu mapu, R7 uz je rozparcelovana, presne vidiet kde pojde cesta

pozemky nevykupuju, ale robili aspon katastralne upravy. toto povazujem za obrovsky fail, ale obrovsky

Skus vysvetlit

Áno, o tom viem.
Ale pozemky sa nevykupujú.

V pripade R7 bude musieť NDS najskôr nechať vypracovať Štúdiu realizovateľnosti. Až následne po hodnotení štúdie UHP-čkármi a odporúčení pokračovať v príprave bude NDS pokračovať.