Verejné prerokovanie Urbanistickej štúdie R7 Bratislava Ketelec – Prievoz v pondelok (11. august) o 16.00 hod. v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca
bratislava.sk/vismo/dokument … 1=11049947
pripajam link na studiu: ndsas.telekomdrive.sk/public.ph … 3c41d501a4
136MB
V dokumentoch sú 2 varianty - je už rozhodnuté, ktorá varianta sa bude realizovať? Čo som postrehol, tak jeden z podstatných rozdielov je, že vo variante 1 je nakreslený výjazd z Prístavnej na D1. Toto prepojenie je podľa mňa dôležité.
Územné rozhodnutie
http://www.biskupice.sk/files/documents/uzemned4r7/r7rozh.pdf
To bolo priam bleskurychlo vypracovane aj vydane, zmluva na DUR sa podpisovala len v maji a datum vydania UR uz v oktobri. Az sa mi to nechce verit, pretoze za prvej ficovej vlady bola R7 predmetom politickeho boja, pod variantom C malo par dolezitych ludi pozemky…
To napojenie Prístavnej na R7 nie je práve najlepsie vyriešené, podobne aj Slovnaftská cez kruháče - i ked neviem z toho posúdiť aké veľké sú kruhové objazdy. Aspoň podla tejto mapky. Ma niekto možnosť pripojiť aj druhu alternatívu tohto uzla, písalo sa o 2 alternatívach.
zrejme chcu ozaj do 2016 stihnut aj realne spustit PPP a tak ponahlaju, ale jurki co viem sa odvolali, neviem sice ci im to pomoze ..
cize nakoniec slovnaftska nebude napojena cez dve svetelne krizovatky ? no uvidime ci tam budu aspon take velke kruhace ako pri MUK lamac, lebo aj tie maju problem …
chcelo by si to pockat na novu EIA
pridal som do galerie aj detail MUK prievoz a MUK Slovnaftska
tie kruhace mohli byt ozaj o nieco vacsie, najma ten juzny, aj ked tam nastastie sa tvari, ze bude priebezne vetva pristavna - slovnaftska, co urcite pomoze, aby sa nemotalo viac aut po kruhaci ako by bolo dobre (vid aj kruhac v lamaci), taktiez je dobre ze to budu turbokruhace, teda priepustnost by bola dobra
dufam, ze dobre vidim, ze z pristavnej na D1 to bude riesene mimourovnovo, resp smer PB smer pristavna pojde po nadjazde
zrusene a upravene vetvy na samotny rondel vyzeraju dobre
hlavne dufam, ze teraz bude z pristavnej samotny pruh na rondeli smerom bajkalska a samostatny smerom D1, kedze teraz je tam smer PB, a spolocny pre odbocka bajkalska aj smer D1, co niekedy najma smer pristavna - bajkalska blokuje
[album_photo]23947[/album_photo]
predbezne oznamenie na:
Vypracovanie dokumentácie na stavebné povolenie (DSP), Oznámenia o zmene navrhovanej činnosti (Oznámenie 8a) a Dodatku stavebného zámeru (dSZ) pre stavbu: Rýchlostná cesta R7 Bratislava Ketelec Bratislava Prievoz a vypracovanie dokumentácie pre územné rozhodnutie (DUR), Oznámenia o zmene navrhovanej činnosti (Oznámenie 8a) po vypracovaní DUR, dokumentácie stavebného zámeru (DSZ), dokumentácie na stavebné povolenie (DSP), Oznámenia o zmene navrhovanej činnosti (Oznámenie 8a) po vypracovaní DSP, Dodatku stavebného zámeru (dSZ), dokumentácie na ponuku (DP), výkon autorského dozoru (AD) a výkon koordinátora dokumentácie (KD) pre stavbu: Diaľnica D1 Bratislava, križovatka Prievoz - rekonštrukcia.
uvo.gov.sk/evestnik/-/vestni … EB23EED11B
vypisana sutaz na DSP, DP a AD
To nie je dokumentacia pre usek Prievoz-Ketelec, ale pre samostatnu stavbu rekonstrukcie MUK Prievoz, ktora bude ak som spravne pochopil, v rezii NDS.
Andrej, pozri trochu lepsie - DSP je pre cely usek, len pre MUK Prievoz je akurat DP a AD
[video_youtube]YouTube
Vizualizácia krásna, len tá cena je premrštená, ja tak typujem o 40-50% (ved o tom debatujeme na rôznych miestach)
Treba si tiez pozriet parametre a potom porovnavat ci je nejaka cena premrstena. Dokonca aj tento privadzac vyzera byt rovno stavany ako 3+3. Navyse ked si pozrieme statne expertizy na ostatne useky (napriklad Visnove) kolko isla cena po VO dole, aj ked tu to asi take vyrazne nebude.
ibaze toto ide cez fixnu cenu cez PPP a nie klasicke tendrovanie a to je problem .. vid cena cez PPP na vsetky tri baliky, isla dokonca vzdy hore a potom vez klasicke tendrovanie sa usetrilo stovky milionov euro
Nejde to vobec cez fixnu cenu, to mas odkial? Ved sam Pociatek ocakava znizenie tej ceny vdaka VO.
Ale ani ja necakam vyrazne znizenie tej ceny tak ako to bolo v klasickych tendroch iba na zhotovitela.
Po vysutazeni bude pevná cena, urcite nižšia ako je teraz odhadovaná
Ale ona je tak vysoko nadsadená, ze som zvedavý na ponuky, hlavne zahraničných firiem, aj takých co nie sú previazané s našou “politikou”…Predpokladám, ze sa prihlási vela záujemcov
Ďalšia otázka je ako to bude nastavene so splátkami, ci to bude čiastočne viazane na intenzitu dopravy, nehodovosť, .atd .. Tak ako je to myslím na R1…
Fixna cena znamena, ze za stavebne prace nemozu pytat dodatky. Toto riziko vsak nieco stoji a preto tie zlavy pri PPP nie su velke, resp. na R1 to bolo este vyrazne viac ako st.expertiza.
To je pravda ale vtedy v case krizy tych ponuk bolo na kazdy ten usek minimum, tiez cakam, ze ich tu bude hadam viacej a pohnu aj cenou.