uz 7ma zmena ![]()
Niekto vie ako sa tam dole maká? čakal som ine tempo výstavby.
Velmi malo… Miestami uz aj zarastla zhrnuta zem..
Pridal som pár foto z okolia križovatky Ketelec, chodim tam každý deň, keďže to mám blízko, ale neviem, tempo sa mi zatiaľ zdá dosť mizive.
zmena c8. priniesla len minizmeny co sa tyka vegetacnych uprav
Kiez by prisla zmena s vyjazdom na Kalinkovo Hamuliakovo, a pritom by stacil zjazd z BA a vyjazd na BA…ale ked sa neda tak sa neda…
Foto z vystavby:
facebook.com/permalink.php? … 3780329129
môžte dať niekto pár fotiek do galérie? pre nás čo nie sme FB friendly ![]()
@sapphire: neviem co myslis pod “fb friendly”, na prehliadanie tych fotiek nepotrebujes ucet …
Na fotkach je akurat tak zhrnuta ornica a prelozka (plynovodu alebo ropovodu) ![]()
1 fotku som dal do galerie:
http://dialnice.info/gallery/image_page.php?album_id=269&image_id=38934&sk=t&sd=d&st=0
díky, my máme v práci zablokovaný FB, tak si to viem pozrieť len mobilom a to je nič moc a doma už ma to nenapadne večer ![]()
Pridal som pár foto z výstavby, zajtra by som chcel prejsť celý úsek až po Holice, zároveň odfotiť aj Prievoz, potom hodím ďalšie fotky.
Nové foto:
facebook.com/media/set/?set … tn_=HH-R
Zmena stavby pred dokoncenim ![]()
https://www.obeckalinkovo.sk/data/advertisement/kalinkovo.sk/9806/13119_mdav-sr-oznamenie-o-zacati-konania-o-zmene-stavby-pred-jej-dokoncenim-rychlostna-cesta-r7-verejna-vyhlaska.pdf
citujem … zmena sirky mosta, ktora sa zredukovala z 34.50 na 27.70, s moznostou buduceho rozsirovania …
to je dost zasadna zmena ..
ministerstvo, resp. zopár jednotlivcov sa dalo opantať a uplatiť, tak sa nemôžeme diviť, že nie len vyhrala ale aj bola podpsaná zmluva na ponuku, ktorá nespĺňala zadanie. všetko čoho sa chytil Stromček je spackané a predražené.
obetovali kvalitu a parametre dialnice aby boli v ociach verejnosti chrumkavy ze vdaka im nam to postavia za brutalne nizsie peniaze,
niekto znali by mi mohol vysvetlit ze co bude zmena sirky z 34.50 na 27.70 znamenat v praxi?
Budu uzsie pruhy a tiez odstavny pruh bude uzsi. ![]()
Bude to vraj 4 pruhovy most a vraj sa bude dat rozsirit na 34 metrov tak aby most splnal parametre R32,5.
To co som cital z toho papiera co ste pridali.
Co ma zaujima ako sa da most rozsirit, ked uz je postaveny? to bude sirsia opora postavena a potom len pridaju nosniky a zabetonuju?
Tiez ma stale zaujima ta intenzita, aka musi byt na tom moste, aby si zhotovitel povedal, teraz treba 6 pruhov. Ci je to v zmluve niekde napisane alebo je to len tak ad hoc. Neviem preco ste ten prispevok presunuli. Ak som sa zle vyjadril alebo nedostatocne tak sa ospravedlnujem.
^^ Ved prave…