Ja som po dlhšej dobe včera absolvoval úsek Kapušany-Radoma a späť v čase od 11:50 hod. do 15:30 hod. s krátkou prestávkou v Okrúhlom, no toľko kamiónov na tejto úzkej zdeformovanej ceste som nečakal. Nebola to dlhá doba dostať sa osobákom na hlavnú cestu, ale aspoň som zrátal kamióny pokiaľ som na ňu vyšiel. Samozrejme medzi nimi osobáky, preto spomínam vláčiky a v tomto teréne zbytočnosť predchádzania. Bolo ich 21. Tá intenzita tu je. Vláčiky 4 až 6 kamiónov prúdili oboma smermi a keďže v Giraltovciach robili mestskú údržbu, tak sa vyprodukovali aj kolóny. A škoda, že sa nič s tým nerobí. Pardón? Škoda, že sa s tým robí iba na papieri pre zalepenie oči nespokojencom tam bývajúcim a nám občasným vodičom. vraj PPP a pozastavenie územného rozhodnutia. Jednoducho východ a pripomína mi to aj úsek Rožňava - Jablonov s tunelom Soroška.
1 lajk
Ano situacia je neunosna, po covide sa to o dost zhorsilo, osobne si nepamatam, ze by sa tak pred 10 rokmi cakalo na na Sarisskom stiavniku, aby sa mohli kamiony vytocit a to tie zakruty boli o dost horsie pred rokonstrukciou.
Nepomaha tomu ani fakt, ze buduci rok zacnu postupne odovzdavat S19 v polsku, co si myslim, ze prinesie dalsiu vlnu dopravy…
Nateraz by ale aspon stacilo, keby vsade natiahli novy asfalt a clovek by nemusel ist po jednej ceste rovno do servisu…
ked niekde musis ist 50 tak sa tam zdrzis dlhsie a potom to vyzera na vela aut. netusim ako sa pocita kapacita ale je prinajmensom cudne ze podobne useky vychadzaju v poriadku. podla mna dobre to je ked cesta ma zakonnu mpr 90 a realne ides priemerne okolo 80 km/h.