Pre dialkovu dopravu, ktora smeruje z Presova na vychod, alebo naopak, moze sluzit krizovatka Dubrava. Samozrejme za predpokladu, ze sa postavi prelozka Sabinovska-Bardejovska.Vlastne je to o dovod viac, preco by sa mala tato prelozka stavat
Aj keby bola pri Finticach MUK, bolo by treba postavit mensiu prelozku Fintickej ulice a vzdialenost zo sidliska Sekcov na MUK Dubrava a MUK Fintice by bola priblizne rovnaka. A tiez stoji za uvazenie, ci sidlisko vyprodukuje tolko aut smerujucich na vychod, ze by im nestacili stvorprudovky cez Lubotice, Sebastovu a Kapusany…
A o krizovatku Kapusany sa netreba bat, postavi sa zrejme spolu s usekom Kapusany-Lipniky. Kym ten nestoji, staci tam docasne napojenie.
Kedze SSC ale prelozku stavat odmietla, bol by dost pruser jazdit cez Sabinovsku. Ved je to prave ten najkritickejsi usek. Ak by sa tam nahrnulo este viac aut, neviem si to predstavit.
Vzdialenost by bola mozno rovnaka, ved Presov je celkovo maly, ale ine je ist po 4prudovke a ine centrom po upchatej ceste z MUK Dubrava. A ci sidlisko vyprodukuje tolko aut, tazko povedat. Predsa len, byva tam 30 000 ludi, len na Sekcove. Co potom taka Tornala?
Ked nebude prelozka tak nic, bude sa jazdit po stvorprudovkach cez mesto. Nemusi mat kazdy napojenie dialnicu pod oknom. Ja napriklad byvam 14km od krizovatky, kde sa v buducnosti budem moct napojit na R2 smer zapad a problem v tom nevidim…
Pri Lipnikoch sa spajaju cesty 1.triedy, takze tam je MUK opodstatnena. Podobne pri Kapusanoch je odbocka na BJ, ktora v buducnosti moze byt preklasifikovana na cestu prvej triedy
Kde si mam precitat, ze bude MUK Kapusany? Ja som zatial len cital, ze sa robi docasne napojenie. Aj ty si dokonca tvrdil, ze sa len domnievas, ze tam bude MUK. Tak kto je treraz hlupak?
Tak vsjo jasno. Zahada MUK vyriesena.
Potom vynechanie MUK Fintice (nazvime to Presov - sever) nebude problematicke. V podstate zo vsadial sa bude dat na R4 smer sever dostat po 4 prudovke, ktora je relativne plynula a po odbremeneni od tranzitu bude uplne ok. Je tam sice 50-ka, ale snad po case bude 70-ka.
Absenciou MUK Fintice by sa takisto malo predist tomu, aby tranzit OA schadzal do mesta a skracoval si cestu prejazdom cez sidliska.
Aj ked na druhej strane, kazda horna dolna ma tri MUK
Ak bude realizovaný modrý variant úseku Kapušany-Stročín, tak MÚK Lipníky nie je opodstatnená. Značná časť premávky z tohto úseku na I/73 sa presunie na R4.
Ja som toho nazoru, ze usek K-L by sa mal realizovat co najskor a bez ohladu na variant medzi Lipnikmi a Strocinom. Dokonca este skor, nez severny obchvat PO. Cesta je pomerne frekventovana, uzka a nie velmi bezpecna