a inak cakal som ze strihanie a klepkanie bude na jednom mieste… ale nie strihneme a posunu sa ku kamenu o 1km dalej… uzasne.
inak pozvat 250 ludi to uz je taky maly politicky meeting…
Rozprávať v roku 2023, že LED svetlá sú v NDS horúca novinka, je na poldeci
- etapa - pruhy zakreslené. Niekoľko rokov bude trvať výstavba 2. etapy + každá samostatná uzávierka susedného úseku si vyžiada zvedenie všetkých vozidiel z a na R4 v jednom pruhu. Postavíme tam kolektor za ťažké lóve a potom tam nespravíme priestor aby sa (aspoň občasne) 2 pruhový jazdný pás vedel dvojpruhovo napojiť na výjazdy, detto opačne z 2 vjazdov priamo na dva pruhy R4.
youtube.com/watch?v=Wkui8HaYj5I&t=210s
Takze strihanie pasky: Lancaric,Kollar,Dolezal,Majersky, Turcanova + zhotovitelia…
Takze nieeeee nie je to vobec Politicka reklama KDH+ SME RODINA…
Pozvali 260 celebrit na otvorenie useku aj klepkanie kamena na PO2, a Helenine oci nebudu…
Už by mal byť úsek otvorený pre motoristov.
Na ukončenie prvej etapy severného obchvatu Prešova plynulo nadviaže druhá etapa.
Jej zhotoviteľom je Združenie R4 severný obchvat Prešova II. etapa na čele so spoločnosťou Eurovia SK, a. s., Košice.
„Druhá etapa meria 10,2 kilometra. Obsahuje 12 mostných objektov v celkovej dĺžke 1,7 kilometra, tunel Okruhliak v dĺžke 1,8 kilometra a okolie stavby bude ochránené protihlukovými stenami s celkovou dĺžkou 1,5 kilometra. Za zmienku stojí, že v rámci výkopových prác budú vyťažené dva milióny kubíkov zeminy a ďalších materiálov, pričom viacmenej všetky vykopané materiály budú spätne zabudované na iné objekty,“ prezradil generálny riaditeľ Eurovia SK Róbert Šinály
toto vlakno odporucam zrusit, moze sa pokracovat v existujucom
Rád by som videl video z prejazdu, ale ešte som nenašiel.
Strihacia a klepkacia zostava: facebook.com/photo?fbid=330 … 9932138240
síce úsek otvorili, ale ani po rokoch od dokončenia D1 pri Prešove v schéme situácie stavby Prešov - severný obchvat, I. etapa D1 nie je zakreslená. podobne je na tom sekcia o spoplatnení. úsek je vraj spoplatnený ale vodič to nemá kde vopred zistiť. na šaškárne NDS má priestor ale na aktualizáciu informácii na stránke spoločnosti nie… a potom sa tu kopa ľudí diví prečo NDS trvá výstavba roky (roky meškania) keď nezvládajú ani veci čo trvajú hodinu-dve.
Cely prejazd usekom som tiez nevidel. Par kratkych zaberov z prejazdu je tu tvkosice.sk/video/65126a10027c1283370be6fe
facebook.com/viliamkall.sk/ … 4453164585
Toto je asi najlepšie video z prejazdu, čo som zatiaľ našiel
Už aj “zelenou” zakreslený úsek R4 v mapách. Celkom rýchlo.
Aj na freemap.sk a maps.bing.com
Vratil by som sa k tym intenzitam. Neverim ze hned tam budu mat 15 000 vozidiel. Mozno myslia po otvoreni druhej etapy… pisu ako tatari.
co kvitujem, ze v tuneli je ozaj 100vka, co je fajn este zacat pokracovnaie obchvatu sabinova a tato cast slovenska bude mat zase o nieco lepsiu dopravu
jedným smerom bolo 1200/24 hod.
síce chvályhodné, no pred tunelom netypicky skoro začína 100vka. asi si to presadil Schmidt.
Zdravím,
prosím vás, teraz po otvorení Prešov – severný obchvat, I. etapa je ako lepšie ísť smerom z KE na smer Bardejov?
Je lepšie ísť po starom, teda zísť z diaľnice doprava ešte pred tunelom Prešov a ísť cez sídlisko Šváby, Sekčov, potom do Kapušian a tam doľava cez Tulčík a Demjatu… alebo po novom zísť z diaľnice a následne z R4 až pred Veľkým Šarišom a ísť cez Gregorovce, Terňu, Malý a Veľký Slivník a potom sa napojiť na Demjatu?
Otázka platí aj cez čas dennej špičky a aj cez čas napr v noci alebo cez deň v malej špičke.
Ďakujem za odpoveď.
No to teda urcite nie, pokial nie si niekto, kto si rad uziva “harakiri” .
Tu stoji za to pripomenut tu hlupost, co tresol Jacko z NDS na otvarani SO PO1, ze vraj ludia zo Sabinova budu jazdit na zapad tadialto . Vsak je to len puhych 20 km naokolo blizsie, vsakze. Ked toto tresne sef NDS, tak o schopnostiach tej organizacie fakt netreba mat ziadne iluzie.
PS: Tu je odkaz na ten bonbonik facebook.com/watch/?v=296881686290961
ďakujem za vytvorenie vlákna, predsa ide o inu časť úseku