Pecka, o 3 roky staviame, vdaka dnesnej hluposti.
Uz je to zverejnene v tom vestniku UVO?
Do 3 pracovnych dni tam pisu.
Vo stvrtok to poslali.
To sa hádam ešte asi nestalo, aby NDS poslala niečo kompletné na ÚVO do troch dní…
Možno teraz bola “akčná” NDS, je možné že bude problém na strane uchádzačov. Dnes nikto nevie povedať ceny aké budú za mesiac, nieto za rok.
Konečne video na ktore sme dlhe roky čakali, aspoň ja ho vidim 1. krat
facebook.com/dano.gobona/vi … 1272523929
…no tak to je teda “kvalitka” po toľkých rokoch čakania…
A čo sa stalo, že už vyskakuje podtext, že tento odkaz je nedostupný? Alebo nie som ten správny kamarát s niekým cez Fb?
Musíš byť kamos s tým dano gobona a keďže niesi nezobrazuje.. Nechápem načo tu davate zdieľať neprístupné niekoho súkromné fb linky..
Mne to ide a ani neviem, kto to je. Zrejme stačí byť v tej skupine.
Zato obdivujem toho génia, čo severnú R4 rozdelil na 9 úsekov s priemernou dĺžkou kúsok vyše 7 km. To vyzerá tak na rok 2060.
Myslím, že tento odkaz na vizualizáciu II. etapy R4 SO PO poteší aj tých, čo neholdujú asociálnym sieťam.
A zase vyborna vizualizacia. Uz druha. Ta premena NDS je neskutocna Dufam ze nastava zlom v tych pohnutych casoch.
Dnes su to presne 2 roky co nastupil Dolezal ako minister dopravy a za tuto dobu vyhlasil 1 slovom az jedno VO na novy usek dialnice !!!
Dostavbu D1/D4 neratam to nie je novy usek !!!
dost biedna bilancia !!!
podakuj covidu.. asi si zabudol ze tu bola najvacsia kriza od 2.sv vojny a teraz stafetu prebrala ukrajina.. a nalozila vlade dalsi meganaklad.. takze to bude este tazsie
Áno, normálny ľudia majú covid dva týždne, a úradníci na NDS dva roky
Som veľmi zvedavý, či termín 7/2023 stihnú.
Most ponad železnicu, Torysu atď. na to moc nevyzerá. Najmä keď beriem do úvahy, že výstavba prebieha od 7/2019.
facebook.com/pomoc.na.dialn … 7747328217
Bez kúskovania na pidiúseky by to bolo ešte neskôr.
Však nerátaj. Každopádne je to projekt ako každý iný, ktorý vezme časť z “investičných peňazí” NDS. To že nebudeme počítať kilometre je len detail.
Ako si k tomu došiel?
Neviem koho nejaký “jeden človek” psychicky deptal na “fejsbúku”, každopádne ja som to nebol… Z toho logicky vyplýva, že nemám vôbec akúkoľvek šajnu o tom, čo kto komu a o čom písal.
Štátna správa sa musí riadiť zákonmi a nejaké obkecy okolo toho ma príliš nezaujímajú. Ak to nazývaš svet čiernobieleho videnia a alibizmu, tak samozejme, máš na to právo, ale je to vtipné…
Je veľmi smiešne, ako nám tu na jednej strane vypisuješ o Smerákoch a na druhej obhajuješ neobhájiteľné bez akýchkoľvek argumentov, len z toho dôvodu, že ide o Tvoju dolinu. Mám pre to pochopenie, ale je to kus farizejské
len doplním každý sa musí riadiť zákonmi.
mna by zaujimalo kde je ta tvoja dolina…alebo aspon ktory je tvoj kraj. vacsina ludi co sme pise s tym nema problem.
a tiez ma zaujima odkial vies tolko veci a hlavne preco to tu podavas len tak. pisat taketo dlhe prispevky na urovni analyz stoji vela casu a energie. ze to robis len tak zadarmo vo volnom case nemusi byt doveryhodne vysvetlenie.
To nemôžeš napísať tak nahlas, lebo ťa tu prešovskí junáci zožerú zaživa.
Aj keď podľa doterajšieho tempa to na 7/2023 naozaj nevyzerá, do 12/2023 by to stihnúť mohli. …ak teda druhú polovicu mosta nad Torysou budú robiť rýchlejšie, ako teraz tú prvú.
Kdyby napřed zprovoznili jen půlprofil, tak by kapacitně stačil, než bude hodová i druhá část sev. obchvatu.
Síce je na tom ľavý most podstatne lepšie ako pravý, ale obojsmerné otvorenie úseku v polprofile nie je možné. Mosty majú končiť tesne pri portáloch.