R4 Košice - Milhosť

pokial viem, tak R4 kosice milhost bol vytendrovany prave za fica.

Ano, bol.

Tender bol na konci volebného obdobia a napadol ho VHS+DPS. Keby zostal Fico pri moci, tak sa to naťahuje 2 roky a nakoniec by sme mali poloprofil za cenu plného od Skansky

vobec som nenarazal na to zeby to mal byt jediny usek na vychode…len som chcel povedat to ze niektori si znamku kupia a iny nie tak ako hocikde inde.

Tento usek R 4 - je uz aktualne aj na mapach konkretne - MAPY.CZ:slight_smile:

mna by zaujmalo kedy bude na google mapach :stuck_out_tongue:

No ved to aj mna trochu sa o mapy zaujimam tak dam vediet, ale inac na odkaze- dialnice.szm.sk/‎ -postavene , rozostavane a planovane useky D/RC je to uz tiez ok… :slight_smile:

musis im dat podnet aby to tam zaznacili, uz som im poslal pred tyzdnom podklady…

ja som sa snazil vcera ale ten ich map maker je momentalne out of service..
Map Maker is currently under maintenance and we cannot accept new edits or reviews at this time.

map maker nieje spristupneny pre slovensko :slight_smile:

to som nevedel :stuck_out_tongue: ale ajtak momentalne sa pripajam z Danska, ci ani tu nieje spristupneny? alebo to zavisi od google uctu a nie IPcky?

nie, nepochopil si ma :slight_smile: map maker musi byt pouzitelny pre mapu slovenska a ta este taku funkciu nema :slight_smile:

Aj tak ze zaujimave, ako oneskorene funguju alebo skor- nefunguju slov aktualne stranky s Mapamy slovenska…, darmo v tomto sa musime od bratov Cechov učit…MAPY.CZ :slight_smile:

dobre vediet, vdaka :smiley:

youtube.com/watch?v=yPWq0Q83rs4

Košice - Kechnec po I/68 a naspať po R4. Na starej ceste šlo oproti nadpriemerne veľa osobných áut, asi z rannej smeny v Kechneci a R4 bola úplne prázdna. Uvidíme ako sa to zmení budúci rok, pre pracujúcich v okolí MÚK je úspora vyše 5 minút a kratšia vzdialenosť kompenzuje vyššiu spotrebu na R-ke.

Inak google uz dal novy usek do map, zatial vsak ale bez hocjakeho oznacenia.

Asi zle hľadám, lebo tu ho nevidím: mapy.cz/#!x=21.265138&y=48.5 … 2812_1&t=s

Je tam vykresleny len do urciteho priblizenia. Ak si mapu zacnes “odzoomovat” tak ho uvidis.

To akože predpokladáš, že ľudia si od nového roka kúpia dialničné známky?. Pre 5min, asi pochybujem. Rozumnejšie riešenie by bolo zrušiť na tomto kratučkom úseku dianičny poplatok pre OA. Fakt nechápem, keď v BA môžu mať všetky úseky zdarma, Nitra, tuším má privádzač tiež bez poplatku…tak tento úsek určite nie je pre štát na “ryžovanie” , a ľudom by aspoň trocha uľahčili život, cesta by to v pohode zniesla. Ja by som si určite na 5min, nekupoval známku. Ja napr. na druhom aute nemám DZ, napriek tomu, že od nás, či sa pohneš na východ, alebo na západ, stále ideš po dialnici.

Bing Maps uz ma R4-ku vo vyhladavaci, aj ked ju este nevie vykreslit binged.it/1c5BKPK