Nerobí sa tam momentálne ešte nič, dnes som stade išiel a na oboch úsekoch absolútne nič, okrem nejakých kolíkov nabitých na lúke pri Mýtnej.
Presiel som si to na bicykli 23. aj 25.8.2019: cez buduce kruhace nad Mytnou, popod buduci nadjazd pri zel.zast. v Lovinobani, popod buduci nadjazd nad Podrecamni, cez krizovatku Tomasovce. Potvrdzujem, ze nikde sa nic nerobi, nepspozoroval som absulutne ziadnu aktivitu. Niet sa comu cudovat, sme predsa na Slovensku.
Inak sranda, ze stranka NDS sa ,uploaduje, dost s oneskorenim na jednotlive aktivity-pripravy ale tento usek UZ hrdo svieti, ze vo vystavbe
ndsas.sk/stavby/vystavba/r2 … -tomasovce, mozno si davaju nacas ako tvrdi NDS: zaciatok vystavby August tak reku este maju tyzden…
Podla obrazka co tam ndsas.sk/stavby/vystavba/r2 … -tomasovce maju usek zacina az MUK Mytna a nie pred Mytnou?
niekto si v NDS z arpiho vystrelil. už aj tu svieti vo výstavbe.
Ale ved zmluva je podpisana, usek je oficialne vo vystavbe nehovoriac o tom ze 22.08.2019 malo byt stavenisko komplet prebrate…
Nuka sa jedno prihodne vysvetlenie - nove dno tejto republiky.
Včera v Mýtnej chodili po dedine geodeti a fotili si domy pre dokumentáciu pre Metrostav. Takže niečo sa pomaly ale iste začína diať
Ten isty Metrostav, co v BA na KV radiale uz ohlasil mesacne meskanie?
Co sa tu zas riesi??? Zmluva je podpisana, peniaze alokovane, cize je to v rukach stavebnia a co sa tyka NDS je stavba v realizacii.
To, kedy sa uskutocni politicka saskaren - poklepkanie zakladneho kamena, je najmenej dolezita informacia (vid mnohonasobne poklepkanie Visnoveho ).
Ved prave, ze sa dohromady nic neriesi a uz by sa malo.
Tak aspon zabit nejake koliky v smere trasy by mohli…
Koliky sme zabijali na Turany - Hubova a nebude to postavene este minimalne 10 rokov, cize
A včera som išiel okolo a koliki sú už ponabijane je ich vidieť s cesty ZV LC majú na výšku cca 1m a na konci farbu drevené pri odbočke na Halič v poli
Super, takze ak ich ludia nepokradnu, tak snad zacnu aj stavat (zhrnat ornicu) konecne
…a o 10 rokov, ked budeme velmi silno drzat palce… mozno… bude aj cast useku hotova.
Mali by sme si dat sutaz kto prvy uvidi bager, buldozer alebo aspon “Tatrovku”
Je niečo nové? Nejaký ten buldozér stále nevidno? S tým ,rošambom okolo poklepania kameňa" sa tiež nejako neponáhľajú…
Dnes tam už bol na poliach pri Podrečonoch a aj pri odbočke do Uderinej nejaký bager neviem či to súvisí s výstavou ale niečo tam kopali je vidieť aj zeminu z cesty
Možno Metrostav niekde doma na dvore potichu stavia R2-ku a potom mesiac pred koncom termínu ju sem prídu slávnostne položiť.
Ináč v Lovinobani stále po stavebnom dvore ani nepáchne a medzi Lovinobaňou a Halierom je len na pár miestach vybagrovaných pár rýh. Asi v rámci archeologického prieskumu.