No tak o tomto úseku je úplné ticho.
No skoda, uz som sa tak naramne tesil, ze sa to tu troska pohne lebo premavka po tomto useku je obcas katastrofalna, hrozne nerad chodim npr do Prievidze a to len kvoli tej doprave…
Ja som z Trencianskej Turnej tak ma to dost zaujima ![]()
Asi zase budeme cakat (zopar desiatok rokov
)
Ak to sem nepatri, tak sa vopred ospravedlnujem. Na stranke nasej obce sa objavili nasledovne navrhy na riesenie dopravnej situacie:
http://www.trencianskaturna.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=59
Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze odbocit z 50ky cca okolo 16-17tej hodiny smerom od Drietomy do Trenc.Turnej je obcas o “zivot”. Taktiez prejst z Trenc.Turnej smerom do Trenc.Stankoviec je na velmi dlho. Stale same auta…
Kruhovy objazd by bola blbost, pretoze kolony by siahali z jednej strany az po dialnicu (Drietomu) a z druhej strany az po Mnichovu Lehotu (prip. az po RADAR) ![]()
Ale aspon tie odbocovacie pruhy by tam mohli spravit.
Obyvateľov južnej časti Banskobystrického kraja rozhorčilo, že pred niekoľkými mesiacmi boli termíny dokončenia R2 posunuté až na obdobie okolo roku 2040. Po protestoch a rokovaniach spred niekoľkých týždňov ich potešilo, že NDS aj ministerstvo dopravy proces prípravy výstavby urýchlili. Spomínaný úsek siahajúci až takmer po Lučenec má byť hotový v roku 2021.
lucenec.dnes24.sk/r2-pri-lucenci … cov-261791
kares
návštevník
Založený: 26. Sep 2013 09:08
no asi zacneme aj u nas na stredozemi strajkovat ablokovat cestu 1/9 aby sa nieco zacalo diat…
![]()
Hej, bude sa diat presne to, ze z uvadzanycn 2040 to posunu na uvadzanych 2021 a postavia v 2040
No vyzera to tak, ze otvorenim obchvatu BN zavreli usta obcanom a dalsich niekolko rokov (desatroci?) sa tu nebude stavat nic. Vlastne budeme radi, ak opravia panelku Drietoma-Trencin.
Panelku vraj budú rekonštruovať v budúcom roku, už sú vraj na to aj peniaze vyčlenené, len polícia to zdržuje pripomienkovaním. Tak uvidíme, či pán predseda TSK vravel pravdu pred pár dňami ![]()
Kedy sú to tie župné voľby?
Keby sa spravila poriadna rekonštrukcia cesty 1. triedy (vrátane odbočovacích pruhov) a pár kratších obchvatov, tak je celé cesta v suchu. A obchvat BN - chodím tadiaľ pravidelne - tak nelogicky spravené miesta na obiehanie a naopak zákaz obiehania na prehľadných miestach som asi ešte nevidel. V úseku, kde je tiahla zákruta je prerušovaná čiara a aj keď som skúšal predbiehať, vždy sa niečo objavilo. Tak radšej nepredbieham, alebo… ale to by bolo na pokutu ![]()
podla mna tornala je este vacsia sranda …
Môže byť - tam to ale nepoznám
Každopádne by sa mohli trochu zamyslieť na dopravnom inšpektoráte a prehodnotiť značenie. A ešte postreh zo zimy - v smere PD - TN pri prvom schádzaní z kopca v záreze som mal asi 2x problém prejsť úsek bez ujmy aj so zníženou rýchlosťou. Z bočných strán sfúkavalo sneh priamo na vozovku… niečo podobné ako pri hromadnej nehode prednedávnom pri Poprade. Dúfam, že po prvej zime si správcovia cesty spravili vyhodnotenie a na budúcu zimu prídu s opatreniami.