No riadne amatersky clanok. Jedna, neviem ako je spojenie zo zapadu na juh “NAPRIEC” vychodom!?! A tiez “Oficiálny názov projektu je rýchlostná cesta R2 Košice, Šaca – Košické Oľšany, 2. úsek. Na juhu sa napojí na rýchlocestu R4 smerom do Maďarska. Na západe na diaľnicu D1 smerom do Prešova.” Ked, tak na severovychod na dialnicu do PO, vsakano…
OT, mám taký pocit, že novinárov robia, žiaci z osobitnej školy, ktorí nevedia, kde je sever.
ešte doplniť jednú novinársku perličku z pacholandu: Diaľničný úsek Tirany - Hubová bude mať dĺžku takmer 15 kilometrov, jeho súčasťou bude aj vyše 3,5 kilometra dlhý tunel Čebrať a po dokončení ušetrí motoristom približne 12 minút
Ja som sa zlakol ze sa zacne stavat z Albanskej Tirany az po Hubovu. Urcite by sa usporilo viac ako 12 min.
Usek vyhrala Eurovia!
Naozaj? A čo z toho vyplýva ďalej?
Ze je este 10 dni na odvolavacky a potom sa moze zacat
kde to mate oficialne, vysiel aj clanok ? odkial to mate? dajte sem nejaky zdroj kde to pisu..
uvo.gov.sk/vyhladavanie-dok … il/3148105
Tu máš výsledok
…že nakoľko vylúčili šlendriánov (tak ako pri I.et. R4 PO) tak je väčšia šanca že sa nikto neodvolá (tak ako pri I. et. R4 PO)
a bude to moct ist v juli do odovzdávky - stihnú aspoň časť staveb. sezony… že eurovia je kus spoľahlivejší partner než nemenovaní,
že.., že, že
Uspeje, ak to postaví a dostane za to i zaplatené (t. j. preplatené faktúry za vykonané práce). To jest realita bez irónie. [size=77]1605[/size]
Ďalšie odvolanie, takže v tomto roku sa s výstavbou už nezačne.
Uvidime, ci to odvolanie nieco ovplyvni. Zmienuje ho Polacek tu Zdĺhavý tender na výstavbu časti R2 pri Košiciach sa blíži k
Ovplyvní plynutie lehôt a dátum podpisu zmluvy tak, že ho posunie do budúcnosti pri prvostupňovom odvolaní o min. 3 mesiace a pri uplatnení aj druhostupňového rozkladu o ďalšie 4 mesiace a teda pôvodne plánovaný podpis zmluvy v lete bude najskôr v poslednom kvartáli tohto roka.
muheheheh a neverending story pokracuje.. zeby opat slavik?
Akú veľkú rolu môže zohrávať aktuálne (posledný polrok) prudké zvyšovanie cien materiálu. Predsa len začiatok tendrovania je už nejaký ten rôčik dozadu, keď boli ceny niekde inde. Viem, Eurovia je silný hráč, mala by to vykryť aj s prípadnou stratou, ale prečo by tak mala robiť…
pokial uplynula lehota viazanosti ponuky, tak nie je dovod, aby sla firma dobrovolne do straty…
nikto z nas neplati zamestnavatelovi za jeho ochotu, ze vobec mozeme u neho pracovat
…toto nie je teraz o Slavikovi, teraz mozu namietat uchadzaci, ktori skoncili za Euroviou (cize Hochtief, Colas, Skanska). Rozdiel medzi prvymi 3 ponukami je 300 resp. 400 tisic eur. Zverejnenie bolo 7.6.21, neuspeni uchadzaci maju 10 dni od dorucenia rozhodnutia. Cize pockajme si este par dni, ci realne niekto napadol vysledok. Dufajme, ze nie.
Tak teda su namietky alebo niesu? Kým výsledok vygeneruje ÚVO tak to prejde aj mesiac.
Podla najnovsich informacii namietka podana nebola.
V nedelu sme si pripomenuli smutne vyrocie 2,5 roka od zaciatku VO(20.12.2018)!!!
Ako to vyzera?
Dufam, ze sa nikto neodvolal?
Ma niekto info?