ano, a preto tam policajti stoja a dohliadaju na tu megarychlost akasiruju… takze potom to je riskuj a nepiskuj ![]()
To, že tam postávajú žabky s mikrovlnkou má asi málo spoločné s kvalitou a parametrami cesty, či?
Metel: no kedze ma parametre a aj sa tak chodi, no neviem na 90km ist 130km… a ta nameraju tak lacne to nie je+ zvyknu byt aj na 2usekoch za sebou… mal som to stastie ![]()
Jazdi sa podla vyhlasky, tak neviem co sta stazujete.
tu sa bavíme o tom že je to komfortná cesta na ktorej je 90tka pričom by sa dalo ísť rýchlejšie ale sa nesmie.. tak radšej urobme diaľnicu aby sme mohli ísť rýchlejšie a ušetrili na celom úseku minútu.. myslím že je to zbytočná debata.. z mojej skúsenosti je úsek Tornaľa - Košice úplne v ťažkej pohode až na Sorošku .. cesta je dostatočne široká, slušné oblúky, dobrá možnosť obiehania, opravený asfalt v podstate v celom úseku.. ak by sa dokončili rozostavané úseky, urobila sa Soroška a úseky Ožďany - Figa tak máme luxusný južný ťah ..
Ale aspon budes skor pri soroske sa vliect hore za kamionom ![]()
Úprimne, pri takýchto úsekoch, ktoré už sú de facto polprofilmi a zatiaľ si premávka nevyžaduje plný profil, by som radšej v prvej etape postavil súvislú paralelnú cestu, ktorá sa bude musieť postaviť tak či tak (a nemusí byť nevyhnutne v parametroch jednotky) a terajšiu cestu označil ako CpMV a zvýšil na nej rýchlosť na 100-110 km/h.
DUR dodaná.
Prebieha územné konanie.
Ďalšia príprava pozastavená.