Vyskytuje sa tu jeden zásadný problém. Jeho vznik. ![]()
-
Informovanie v sekcii Cestná sieť z mojej strany (ďalej len CS) prebieha 1 deň v týždni výslovne cez viaceré médiá, ktoré uvádzam do sekcie Monitoring tlače (ďalej len MT). V priemere je to mesačne cca. 100 príspevkov, z ktorých cca. 80 smeruje ako odkaz + popis do tejto sekcie (CS).
-
Vznikajú tu rôzne narážky od viacerých užívateľov, že:
a) sekcia Monitoring tlače je neprehľadná
b) sekcia Cestná sieť je doplnená 1x v týždni spôsobom, že v nej ja pridám za celý týždeň informácie (odkazy) z MT, ktoré som tam dal ja, ale aj ďalší užívatelia a teda že naraz pribudne cca. 25 príspevkov (niekedy aj viac) do sekcie CS
c) Dy si naberá príspevky (lebo vzniká duplicita cez MT aj CS)
d) Dy pridá niekedy aj rovnaký príspevok, aký bol pridaný v týždni.
Moje možné riešenia a vysvetlenia:
-
Nemám každý deň čas. Okrem toho sledujem médiá, viaceré a nakoniec vyberiem naraz naozaj len to najdôležitejšie, čo sa dotýka cestnej siete v SR + niekedy aj niečo k stavebným firmám. A niekedy ešte v ten istý deň pridám odkazy do konkrétnych sekcií na 99% pridaných článkov. A zároveň reagujem aj na rôzne príspevky v rámci sekcie CS, čo spôsobí, že ja za 1-2 dni napíšem cca. 50 (aj viac) príspevkov, z ktorých cca. 1/2 smeruje do sekcie MT. Takto to prebieha dnes, dá sa to samozrejme zmeniť, aby nenastali rôzne variácie v bode dva, ktoré potom spôsobujú hnev voči mne.
-
a) Môže byť, že keď sa pridá týždenne o 25 článkov viac, ktoré sa týkajú hlavne sekcie CS a len 2-3 články sa dotýkajú priamo diaľnic, že to potom zaťažuje sekciu MT a tá sa stáva neprehľadnejšou. Pretože je jasné, že zatiaľ sa takto nepristupuje v rámci každej sekcie (len ja starý ded si dávam tú námahu v rámci CS).
b) Znovu, nemám čas 24 hodín denne a aj keby som postupoval podľa tu uvedených možností v rámci MT a CS, tak to nič nezmení na tom, že ja budem informovať skôr “globálne” v sekcii CS, pretože ja doplním informácie ako oficiálne zdroje + reagujem na otázky a to si vyžaduje často prácu nájsť informácie + doplním pri tej príležitosti vlastný názor a pridám nové informácie do rôznych tém. V priemere takto raz týždenne doplním cca. 1/4 všetkých tém v sekcii CS.
c) Áno, je to možné, vnímať to aj takto. Tu vidím ako hlavné riešenie spolu s tým, že sekcia MT je neprehľadná (2. a) toto:
Pridávať články k CS v SR priamo do sekcie CS a nie do MT. Dosiahne sa tým priamo to, že ja budem mať menej príspevkov a to, že sekcia MT nebude 1x za 7 dní doplnená o desiatky nových príspevkov a tým bude sekcia MT viac prehľadnejšia. Zároveň sa to nedoktne ani tých, ktorí sekciu CS sledujú, lebo tam budú na 100% všetky informácie. Tento krok však bude nevýhodný pre tých, ktorí sekciu CS sledujú len minimálne a zo sekcie MT si prečítajú len to, čo ich zaujíma, kým v novom systéme si budú musieť klikať všetky témy a to ich nebude asi baviť.
d) Áno, stane sa aj toto niekedy. Aj keď sledujem sekciu MT celý týždeň a 80% všetkého tu čítam a čo nečítam, čítam priamo v médiách, tak sa stane niekedy, že z tých 20-30 príspevkov pridaných naraz je max. 5 príspevkov takých, že sú duplicitné alebo len min. súvisia s cestnou sieťou v SR. Dovolím si však upozorniť, že ak aj uskutočním návrh v hlavnom riešení, tak potom v rámci sekcie CS budem umiestňovať do jednotlivých tém aj tak viaceré príspevky podľa toho, koľko článkov k nim bude, kým doteraz dokážem v jednom odkaze na sekciu MT dať aj 5 článkov + moje názory naraz.
No a potom sú tu rôzne menšie problémy, ktoré ale nie sú zatiaľ nejaké vysoko problematické (neriešiteľné), takže ich neuvádzam.