Príspevok s poradovým číslom 1000

ak ma nikto nepredbehol, tak toto by mal byt prispevok s poradovym cislom 1000 :slight_smile:

chcel by som sa vam vsetkym aj takouto formou podadkovat, ze ste prisli na forum a ze tu diskutujete. specialne by som sa vsak chcel podakovat dialniciarovi, ktory tu tvori az 1/3 vsetkych prispekov :slight_smile: a hlavne su k veci.

taktiez by som sa chcel podakovat feroslavovi za to ze tu nezneprijemnuje ovzdusie :slight_smile:

a samozrejme vsetkym oficialne zahlasenym uzivatelom (vid. dialnice.info/memberlist.php ) ako aj anonymnym pravidelnym citatelom!

tak vzhuru k lepsim zajtrajskom :slight_smile:

p.s. az teraz som si uvedomil ze forum som spustil presne pred mesiacom 2.3.2005 asi v takychto vecernych hodinach :slight_smile:

A ja som si dal taký cieľ, že ten počet znižim a môj pôvodný plán bol, že až tu bude 1000 príspevkov, tak ja ich tu budem mať max. 250, ale ani to sa mi nepodarilo. :open_mouth:

Nechcem ich tu mať viac ako 35%. Ale ako vravím nebudem ich umelo znižovať a ani navyšovať. To je už podľa mňa hranica, ale čo už, ja sa snažím reagovať už len vecne, ale je tu veľa tém. Aktuálnych tém, o ktorých niečo viem. :stuck_out_tongue:

Pokiaľ budem môcť prispievať, tak budem. :sunglasses:

urcite prispievaj aj dalej aj ked prekrocis 35% ! :slight_smile: ono malokto (resp keby som mal byt konkretny tak vazne asi nikto tu z fora:) ma tolko co povedat co ty, resp vie tolko co ty. nehovoriac ze este je kopu kopu veci, co su akosi utajene skutocnosti :slight_smile:

ale kazdopadne este raz diky :slight_smile:

poznamka admina: prispevky presunute .. tema ohladne prispievania :wink:

my sme este horsi ako gembleri, my sme forumembleri . dost nevyliecitelne postihnutie

mi o tom nieco hovor .. vid pocet prispevkov :unamused:

No, to si povedal úplne presne. Ja tu som denne 2-3 hodiny a minulý víkend v sobotu viac ako 7 hodín.

Ale už to klesne, prídu pracovné cesty, kontrolné návštevy … síce aj to nie, idem autom, kde je internet a čo si začnem?

Aquila, ty si zabudol pochváliť, že už tu je 2 000 príspevkov, ale za chvíľu tu bude 3 000 príspevkov. A o počte členov ani nehovorím, stačila 1 téma (BB) a je to tu. :sunglasses:

heh, trosku to aj propagujem, ak sa da.

dalsia oslava je meta 10 000. ak pojde vsetko tak ako doteraz, tak do noveho roky snad bude :slight_smile:

Ja by som na tvojom mieste oslavoval aj počet členov 100. To bude za 1-2 mesiace, maximálne. :sunglasses:

Vidím, že toto už bolo doooobre dávno, keď tu bolo 1000 príspevkov, už tu bude časom aj 5000 príspevkov.

A podľa mňa tu bude hlavným dôvodom na oslavu príspevok tu napísaný a ponechaný s č. 10 000. :laughing:

mno vyzera ze do konca roku by ten prispevok s cislom 10 000 aj mohol byt :wink:

Ak sa hranica 10 000 prispevkov povazovala za nieco co bolo nedosiahnutelne a bolo to nejake maximum, tak toto cislo je realne vacsie o 40% a viac z dovodu, ze sa 1 800 prispevkov zmazalo. Zmazalo sa to, co sa najde na inych diskusiach a co neobsahovalo konkretne informacie “k veci”.

Vela z vas tu pise, ze nejde o pocet prispevkov. Ak sa to mysli v rovine, ze nejde o to, kto kolko prispevkov napise, tak je to spravna uvaha. Ale keby tu nebolo tak vela prispevkov, tak by tu nebolo tolko tem co teraz a forum by bolo “chudobne na info”. Neboli by tu ani niektore sekcie.

Takze je to urcite pozitivny jav a ja mozem za seba povedat, ze ja tiez nedavam maximum - da sa pisat aj viac info, aj viac analyz, aj viac nazorov, ale na to ja nemam tolko casu kolko by som potreboval.

Nie je tazke mat na forume 2 000 prispevkov na kazdeho clena. Ale ak to maju byt prispevky, ktore neurazaju ostatnych, ktore reaguju vecne a ktore vyvolavaju dalsiu diskusiu, tak to nie je take jednoduche dosiahnut takyto stav, … cest a vdaka patri kazdemu uzivatelovi, ktory tu ma viac ako 100 prispevkov. Samozrejme, ze je tu vela anonymnych atd. - ale ti toto forum netvoria. Len ho citaju - nedavaju otazky, nepytaju sa a nediskutuju a o tomto to je.

Je tu dost velka deformacia prave tym, ze su tu 3 uzivatelia, ktori maju viac ako 1 000 prispevkov - ale na tom nie je nic zle, … to ti ostatni uz nemaju o com pisat alebo sa im nechce. Ale je jasne, ze tito 3 uzivatelia by tu sami nemali tolko prispevkov kolko teraz.

Neda sa predpovedat, ze v dalsom roku bude 20 000 prispevkov ale da sa povedat, ze je to realne cislo (vzhladom na dnesny stav), ale ci bude 30 000 prispevkov - to si nedovolim ani odhadnut. A znovu opakujem - nie je dolezity pocet, ale obsah. :wink: