Ak sa hranica 10 000 prispevkov povazovala za nieco co bolo nedosiahnutelne a bolo to nejake maximum, tak toto cislo je realne vacsie o 40% a viac z dovodu, ze sa 1 800 prispevkov zmazalo. Zmazalo sa to, co sa najde na inych diskusiach a co neobsahovalo konkretne informacie “k veci”.
Vela z vas tu pise, ze nejde o pocet prispevkov. Ak sa to mysli v rovine, ze nejde o to, kto kolko prispevkov napise, tak je to spravna uvaha. Ale keby tu nebolo tak vela prispevkov, tak by tu nebolo tolko tem co teraz a forum by bolo “chudobne na info”. Neboli by tu ani niektore sekcie.
Takze je to urcite pozitivny jav a ja mozem za seba povedat, ze ja tiez nedavam maximum - da sa pisat aj viac info, aj viac analyz, aj viac nazorov, ale na to ja nemam tolko casu kolko by som potreboval.
Nie je tazke mat na forume 2 000 prispevkov na kazdeho clena. Ale ak to maju byt prispevky, ktore neurazaju ostatnych, ktore reaguju vecne a ktore vyvolavaju dalsiu diskusiu, tak to nie je take jednoduche dosiahnut takyto stav, … cest a vdaka patri kazdemu uzivatelovi, ktory tu ma viac ako 100 prispevkov. Samozrejme, ze je tu vela anonymnych atd. - ale ti toto forum netvoria. Len ho citaju - nedavaju otazky, nepytaju sa a nediskutuju a o tomto to je.
Je tu dost velka deformacia prave tym, ze su tu 3 uzivatelia, ktori maju viac ako 1 000 prispevkov - ale na tom nie je nic zle, … to ti ostatni uz nemaju o com pisat alebo sa im nechce. Ale je jasne, ze tito 3 uzivatelia by tu sami nemali tolko prispevkov kolko teraz.
Neda sa predpovedat, ze v dalsom roku bude 20 000 prispevkov ale da sa povedat, ze je to realne cislo (vzhladom na dnesny stav), ale ci bude 30 000 prispevkov - to si nedovolim ani odhadnut. A znovu opakujem - nie je dolezity pocet, ale obsah.