Prievidza a doprava v tejto oblasti

tie mostne uzavery …to si vzdy zanadavam ked tade idem dole na NOVAKY…INac po svk dost cestujem, ale takyto rzdr…ny prijazd do vacsieho mesta na svk nepoznam. :frowning: ..Pritom sa jedna o 300m usek … :exclamation:

Ak si dobre spomínam, tak s týmto nadjazdom bol problém od začiatku - v podstate sa vyskytovali problémy aj pri jeho stavbe. Ale to už je historicky dosť dávno. Každopádne to ako to tam vyzerá je katastrofa a aj keď poteší info, že sa budú meniť mostné závery, tak je to skôr záplata… koľko je to rokov naspäť, keď sa menili naposledy - 3 roky? Lebo vtedy som mal možnosť vidieť, že si tam jeden človek odtrhol kúsok pred mojím autom na jame nápravu (alebo koleso) a skončil s autom na zemi. Ešte dobre, že som si ho všimol a jamu som obišiel. Ak spravia poriadnu úpravu, tak fajn, ale ak to bude kozmetická úprava, tak je to skôr na zaplakanie.

tie mostne uzavery plataju pravidelne kazde 2-3 roky ale cista katastrofa,viem ze pred par rokmi tam zahynul aj jeden robotnik- cestar pocas oprav cez den ho sundalo auto…

tie mostne uzavery plataju pravidelne kazde 2-3 roky ale cista katastrofa,viem ze pred par rokmi tam zahynul aj jeden robotnik- cestar pocas oprav cez den ho sundalo auto…

ak som správne vyčítal z tých súťažných podkladov, tak tentokrát by nemalo ísť len o nejaké plátanie.. súčasné asfaltové mostné závery by sa mali vymeniť za mechanické, čiže gumokovové s protihlukovou úpravou..

Isiel som v sobotu asi po 4 rokoch z TN do BB, sice cez vikend s prazdnymi cestami, ale to zlepsenie je na niektorych usekoch naozaj citelne co sa tyka kvality ciest aj bezpecnosti, mozno este zlepsit ten kusok nad Handlovou po BB kraj a od PD po R1 bude stav zodpovedat ceste medzinarodneho vyznamu. Snad sa zacne konecne nieco robit od D1 po PD, myslim ze ktorykolvek dalsi usek R2 by bodol.

No ako chodievam dennodene po tom našom Prievidzkom Tankodrome.-..myslim naš užasny nadjazd kt Vas privadza do našho okresneho mesta zistujem že sa nam stav hlavne dilatacie…zhoršuje kazdym dnom…Citelne je to hlavne na vystupe zo svetelnej križovatky do Novak na vrchole nadjazdu , tie dva posledne dilatačne spoje su vlastne dve velke jamy kde vam vbehne koleso a riskujete poskodenie napravy.. :frowning: .Ak si SSC mysli ze to opravia až na jar tak to bude este veselo.. :wink:

Prievidza a Bojnice obstarajú nový plán dopravnej obslužnosti
http://www.teraz.sk/ekonomika/doprava-prievidza-a-bojnice-obstaraju/204604-clanok.html

Samospráva Prievidze plánuje vybudovať asi 500 parkovacích miest
http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000673/1617829/Samosprava-Prievidze-planuje-vybudovat-asi-500-parkovacich-miest

V meste Handlová začali s opravou výtlkov za pomoci infražiarenia
http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000673/1629959/V-meste-Handlova-zacali-s-opravou-vytlkov-za-pomoci-infraziarenia

prievidza.dnes24.sk/cast-obchva … -r2-372743

tak vyzera, ze sa obchvat zase trosku pohne

viewtopic.php?f=35&t=25757

codnes.sk/spravy/mesto-prie … 5EFX9MtzzU

za 13 rokov nestojí ani 20% obchvatu. touto rýchlosťou ho budú stavať aj 50 rokov.

Lepsie, ako keby mal stat obchvat pretinajuci Bojnicku cestu kruhacom. To mohol navrhnut iba niekto uplne odtrhnuty od reality.

a to chceli všetci tento región zachraňovať (ešte pred ukončením ťažby)…komédia pokračuje

Na obchvat Prievidze I. etapa, 2. stavba bolo vydané právoplatné rozhodnutie zo zisťovacieho konania, že sa nebude posudzovať podľa zákona NR SR č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

myhornanitra.sme.sk/c/22841844/ … lenia.html

myhornanitra.sme.sk/c/22881056/ … ensko.html

Predĺžená platnosť územného rozhodnutia.
SSC pripravuje podklady na vyhlásenie VO na vypracovanie DSP a DP.