PPP vseobecne

rozumej: pritlaci — pojde :slight_smile:

Ono je jasne ze su mandatorne, ale aj to, ze tak ci tak by sa museli tie prostriedky vynalozit. Len otazka je kolko. Na to som chcel poukazat.

Ja som si pozrel tu tlacovku (po dovolenke) a zas sa mi nezda, zeby Vazny nevedel o com toci. Ja si netrufam povedat, ako vyzeraju tie materialy.

Ja by som z toho dramu zas nerobil, MF nema podklady, vypyta si ich, dodaju im to a vyjadria sa … zatial sa nevedia vyjadrit ako tvrdia … tak si pockame :slight_smile:

prave na tu tlacovku narazam .. viacero dost serioznych prerieknuti tam bolo .. sem tam mierny chaos … mapku dialnicnej siete ukradnutu od JGeho.. no to mi na moc dobru prezentaciu nepripada .. a uz vobec nie na projekt za 200-250 miliard korun …

A čo :question:

tu skor ide o to, ze celkovo material je / vyzera byt na rychlo pripravovany (…zbuchany…). neposobi to prilis dobrym dojmom, ak sa jedna o taky dolezity krok do - pre nas - neznama… :wink:

on praveze vedel…tak neisto sa tvaril…na rozdiel od fica…ten nemal paru…

je to len moj sukromny dojem… alebo PPP zacina nejako haprovat a ide to do stratene ?

15. 09. 07 / Schválenie podkladov vládou SR a vyhlásenie VO na koncesionára

1. septembra uz bolo, podklady este stale nebolo definitivne schvalene MF a a ni vladou.. vyhlasenie VO je zatial v nedohladne .. teda zatial len to predbezne oznamenie z 5.9. ..

no uvidime, ci sa nieco pohne .. ale ked sa to nepohne velmi rychlo, tak to uz nemaj ozaj sancu stihat ..

Neposunuli si to náhodou na 19.9.?

a mas pravdu… mea culpa .. no tak v stredu uvidime :wink:

Podla mna sa cely proces spomali a Fico potom vyhlasi, ze robili vsetko, co bolo v ich silach, ale ze rok 2010 je nerealny. Dufam, ze to cele nie je len divadlo pre volicov :frowning:

Takze aj dnesny datum vyhlasenia VO sa posuva

dialnice.info/viewtopic.php?t=7957

nejako sa nam to vzdaluje :unamused:

tak fico teraz zapotil dobru haluz, ze minula vlada NEMALA odvahu na PPP projekty :unamused:

dialnice.info/viewtopic.php?t=8005

hm takze uz prve “posuny” .. “nevadi”, ze to bude do 2011 .. toto povedat investorom dopredu :unamused:

ze to bude bez tunelov ? :slight_smile: no fajn, jediny usek bez tunelov je dubna skala - turany a useky na vychode :wink: teda useky, ktore mohli bez problemov byt dokoncene aj bez PPP v tom termine :slight_smile:

len sa mi skratka potvrdzuje, ze tie konzorcia so statom strasne vy.. ehm vybabru :slight_smile:

:laughing: ja sa z neho poserem

Tvárite sa ako keby sa nejaký PPP projekt za minulej vlády začal. :stuck_out_tongue:

no v podstate zacal :wink: zalozenie NDS, babranie sa v tom od cca 2004 .. s tym, ze keby neboli prisli volby, tak by bol zrejme aj vyhlaseny ..

vsak terajsi PPP projekt je okrem dlzky usekov temer 1:1 k tomu staremu, takze o com ? :slight_smile:

Založil NDS, kde sa brali peniaze mimo štátny dlh, dnes vidíme názor EUROSTAT-u. :bulb:

Minulo sa 14 mld. SKK z NDS a splátky začnú od r. 2008 na úrovni 1,3 mld. SKK. Takže ten Dzurinda si dlhami výrazne pomáhal. Pekné.

Nezačalo sa stavať ani v r. 2004, ani v r. 2005 ani v r. 2006. NEZAČALO.

O tom.

a ani 2007 a uvidime ci sa zacne v 2008 :slight_smile:

Veď OK. :wink:

dialnice.info/viewtopic.php?t=8043

tak uz tu mame posudky na 300 miliard …

tato veta je za “vsetky drobne” … bohuzial doslova :unamused:

"Ak bude projekt označený za riskantný, to ešte neznamená, že nemôžeme pokračovať,“ poznamenal minister Vážny