Pritom ono tam stačilo kúsok peaze a predĺžiť preplet ako je to napríklad v Nemecku pri hanau a vyhovovalo by to každému…
Ešte to ani nie je otvorené a už vo veľkom sanujú zosuvy youtu.be/Vip8z0_0GHc?t=153
Vyzera to ako tesne pred otvorenim. Je nejaky termin otvorenia casti P. Biskupice - Vrakuna?
niekedy zaciatkom novembra by sa to malo dostat do predcasneho uzivania
Od nedele sa otvorí ďalší úsek nultého obchvatu Bratislavy
isiel som na obed okolo, cakala tam kopa policajtov na otvorenie, cestari tam este cistili vozovku…viete niekto ci to spustili??
Je to otvorene. Uz som sa previezol. Stalo to za malu zachadzku. Vadil mi kratky preplet v krizovatke Podunajske Biskupice. Uz by ju konecne mohli dorobit, na vsetky smery je prejazdna.
Ako keby to čítali. https://www.d4r7.com/sk/clanok/d4r7-dopravne-obmedzenia-13-18112020-krizovatka-rovinka
11.11.2020 [size=77]1485[/size]
D4R7 12/2020 construction progress
youtube.com/watch?v=AX10HuB4ZQE
Ako to vyzerá s otváraním? Už sú nejaké hrubé termíny aspoň?
Dnes otvárajú zrekonštruované (kľukaté) jednopruhové prepojenia diaľnice D4 s D2 d4r7.com/sk/clanok/otvarame … ta-jarovce. Môžu len ticho závidieť rekonštruovanej križovatke D3 s D1, kde akože nepostačovali priame jednopruhové napojenia, hoc tam nebudú ani polovičné intenzity dopravy.
D4R7 04/2021 construction progress
youtube.com/watch?v=AAsYEEEffkE
Takže úžasné správy, takmer celá D4/R7 sa otvára. Chýbajú iba krátke úseky. ALE…
Prepojenie D2-D4 (na južnej strane), prepojenie Bajkalska-R7, prepojenie D1-D4. Všetko najdôležitejšie body dôvodu výstavby D4/R7.
Prepojenie D2-D4 (s tunelom Karpaty) možno ani nebude
si mohol napísať aj to ALE… stále tam niečo dokončujú a zhotoviteľ napr. nemá záujem otvoriť R7 od D4 po Slovnaftskú lebo to nie je žiadny úsek podľa zmluvu, čiže štát im nebude platiť. úsek končí pri D1 a tam je práce min. do konca júla.
Zhotoviteľ mal záujem otvoriť R7 po MÚK, jeho záujem ale “končí” (túto info máš overenú? lebo ja viem len o tom, že chceli otvoriť), lebo nedostane zaplatenú koncesiu.
Ako môže končiť D4 pri D1, keď tam nie je žiadne prepojenie?
prosím, čítaj čo som napísal, lebo si totálne pretočil čo som napísal.
čo som pretočil?
Ja som napísal, že zhotoviteľ mal záujem otvoriť D4/R7 okrem prepojenia Bajkalská-R7, ty tvrdíš, že nemá záujem o otvorenie (ešte raz, je to potvrdené?). Ak je to tak, že nemá záujem, tak len preto, že mu štát nezaplatí za úsek R7 kvôli nekompletností celého úseku, ale záujem mal (zhotoviteľ si myslel, že dostane koncesiu na úsek).
A ten “úsek končí pri D1” si myslel, že je po Slovnaftskú? Ak áno, tak som ťa len nepochopil, ale to je logické, keďže si napísal raz, že po MÚK a druhá veta bola po D1. Logický som myslel že si na mape pri D4xD1. Tak sorry
Požiadať o preberanie keď to dokončia môže aj nebude za to dostávať ani cent. Platba bude ak keď R7 skončí pri D1. Akonáhle zhotoviteľ toto pochopil tak viditeľne spomalil práce na časti popri Slovnafte a intenzívne maká medzi Bajkalskou a Slovnaftskou. Ten úsek končí až pod Prístavným mostom.
Len je zaujímavé, že obaja píšeme to isté, len to vyzerá ako keby sme boli v rozpore