PPF 2006

Přeju všem uživatelům tohoto fora Šťastné a Veselé Vánoce a úspěšný Nový rok 2006 a tomuto foru hodně hodnotných příspěvků a vysokou úroveň jako doposud.

Šťastné a Veselé

Lenny :sunglasses:

Ja sa pripajam takisto k Lennymu aj ked som uz viacerych takto pozdravil cez IS. :wink:

heh, si ma predbehol :slight_smile:

ja by chcel tiez vsetkym popriat stastne a vesele a vela uspechov do noveho roku :wink:

hlavne aby si dali vsetci novorocny zavazok “dialnice.info budem brat viac z nadhladu” :laughing:

Vsetkym terajsim aj mnohym buducim :wink: diskuterom vela pokoja, pevne nervy a dobre info s ktorym sa pridu podelit s nami ostatnymi.

Prosim nic nepokazit ako minule ked som tu tyzden nebol :laughing:

doprispenia v roku 2006

Aj ja prajem všetkým užívateľom tohto fóra šťastné a veselé Vianoce a v r. 2006 len samé úspechy. :sunglasses:

Ja prajem všetkým užívateľom, ktorí sem chodia Šťastné a Veselé Vianoce. Zároveň aj krásny Nový rok 2006. :laughing:

A tomuto fóru prajem veľa hodnotných príspevkov a menej napätých situácií. :laughing:

Já se připájím ke všem z vás:

Šťastné a Veselé Vánoce přeju a ať se tady sejdeme v roce 2006 všichni zdraví. :stuck_out_tongue:

Prajem kazdemu tie najkrajsie a najlepsie Vianoce!

Verim ze kazdy z nas sa sem vrati zdravi a bude pokracovat k vylepseniu nasho draheho fora. :slight_smile:

K ostatným prianiam sa pripájam a želám aj veľa šťastných kilometrov.

Prajem aj ja všetkým krásne Vianoce a v nastávajúcom roku všetko dobré a tu na fóre samé konštruktívne diskusie a veľa hodnotných príspevkov :wink:

MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR 2006 FROM UNITED ARAB EMIRATES :exclamation:

Happy New Year from Athens :exclamation:

Stastný nový rok prajem a dobré bez-hlavy-bolestné ráno :wink: