Přeju všem uživatelům tohoto fora Šťastné a Veselé Vánoce a úspěšný Nový rok 2006 a tomuto foru hodně hodnotných příspěvků a vysokou úroveň jako doposud.
Šťastné a Veselé
Lenny
Přeju všem uživatelům tohoto fora Šťastné a Veselé Vánoce a úspěšný Nový rok 2006 a tomuto foru hodně hodnotných příspěvků a vysokou úroveň jako doposud.
Šťastné a Veselé
Lenny
Ja sa pripajam takisto k Lennymu aj ked som uz viacerych takto pozdravil cez IS.
heh, si ma predbehol
ja by chcel tiez vsetkym popriat stastne a vesele a vela uspechov do noveho roku
hlavne aby si dali vsetci novorocny zavazok “dialnice.info budem brat viac z nadhladu”
Vsetkym terajsim aj mnohym buducim diskuterom vela pokoja, pevne nervy a dobre info s ktorym sa pridu podelit s nami ostatnymi.
Prosim nic nepokazit ako minule ked som tu tyzden nebol
doprispenia v roku 2006
Aj ja prajem všetkým užívateľom tohto fóra šťastné a veselé Vianoce a v r. 2006 len samé úspechy.
Ja prajem všetkým užívateľom, ktorí sem chodia Šťastné a Veselé Vianoce. Zároveň aj krásny Nový rok 2006.
A tomuto fóru prajem veľa hodnotných príspevkov a menej napätých situácií.
Já se připájím ke všem z vás:
Šťastné a Veselé Vánoce přeju a ať se tady sejdeme v roce 2006 všichni zdraví.
Prajem kazdemu tie najkrajsie a najlepsie Vianoce!
Verim ze kazdy z nas sa sem vrati zdravi a bude pokracovat k vylepseniu nasho draheho fora.
K ostatným prianiam sa pripájam a želám aj veľa šťastných kilometrov.
Prajem aj ja všetkým krásne Vianoce a v nastávajúcom roku všetko dobré a tu na fóre samé konštruktívne diskusie a veľa hodnotných príspevkov
MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR 2006 FROM UNITED ARAB EMIRATES
Happy New Year from Athens
Stastný nový rok prajem a dobré bez-hlavy-bolestné ráno