Ponuky práce (z oblasti dopravy)

Viem o moznosti serioznej prace mozno priamo pre niekoho z vas, alebo pre niekoho, koho poznate a viete, ze by mal o taku pracu zaujem.

Ide o pracu v samosprave, resp. v uzemnom planovani, konkretne pre oblast dopravy v BA.

Zakladne podmienky ktore treba splnit su:

• vysokoskolske vzdelanie dopravneho smeru
  • odborna sposobilost pre dopravu.

Blizsie info v pripade zaujmu poskytnem v IS.

Táto ponuka aj napriek všetkým krízam stále platí :slight_smile:

Zrejme už len fakt, že ide o BA a prácu na meste je taký záujem, aký je …

Je na to niečo zlé..?? ..alebo ako to mám chápať?

Ja neviem, či je na tom niečo zlé alebo dobré, ale s prepáčením, na BA magistráte je bordel, korupcia a odborník si tam nezarobí toľko ako v súkromnej firme …

Ja som so svojim platom spokojny. V sukromnej firme by to nebolo o nic lepsie. Urcite nedostatky tu su, ale s korupciou sa na svojej urovni nestretavam.. a ani sa nechcem stretnut.

Je to len môj názor … viac max. cez IS …

Táto ponuka práce už nie je aktuálna, miesto je už obsadené

bodrik hadam sa nenahnevas ked pouzijem toto vlakno…

Skoncil som skolu a momentalne si hladam pracu, dopravu beriem len ako zalubu ale zaujal ma tento inzerat. Z toho popisu mi ale nie je velmi jasne o co v skutocnosti ide… Ak tomu niekto rozumiete lepsie mohli by ste prosim napisat ci je to len radovy uradnik na MDPT ale ako? Resp. co priblizne by mohlo byt pracovnou naplnou a hlavne ci je realne sa o take miesto uchadzat alebo to uz bude dopredu dohodnute pre znameho… Diki moc za odpovede

zabudol som pridat link

http://www.profesia.sk/praca/ministerstvo-dopravy-post-a-telekomunikacii-sr/O725840?form=3459673434

K tomuto sa nejak blizsie neviem vyjadrit. Ide asi zhruba o to, co pisu na tom linku. Ide o pracu radcu pre dopravu, tazko povedat ake su predstavy ludi, ktori budu vo vyberovej komisii. Kazdopadne, ak by si chcel pracovat v oblasti dopravy a splnas vsetky podmienky ktore su tam uvedene, tak tymto nemas co stratit, skus to, mozno budes mat stasie :wink:

Pozícia na štátnych miestach je väčšinou na Slov. dopredu vybraná. Ak je to už počas vládnutia, tak niekto odstúpil, resp. odišiel z vlastných dôvodov a dostane sa tam niekto, kto bude prácu zastupovať. Nejde o to, že by si sa nemohol prihlásiť - to kľudne sprav, ale podľa môjho názoru nemáš šancu obstáť pri vedomostných testoch, ktoré sa nebudú týkať len dopravy, ale napr. aj znalostí z ústavy a nehovoriac o tom, že z dopravy pôjde aj o presné definovania zákonov, kde sa vždy vymení max. 1 slovko alebo budú slová prehodené významom čiarky atď., takže ak vás tam aj bude 20, uspejú 2-3, z toho na viac ako 99% ten, čo tu prácu vykonáva teraz - jednak tú prácu robí, jednak si tie otázky dokáže zabezpečiť. … A žiaľ, ale takto to nefunguje iba na Slovensku.

To Dialniciar:
Neviem, ci to byva casto tak ako pises (mozno si to sam absolvoval, takze mas mozno priame skusenosti s tym), ale pokial mi je zname, tak moj dobry kamarat/byvaly spoluziak sa bez akejkolvek protekcie pomerne polahky dostal na ministerstvo (tykajuce sa aj predmetu tohto diskusneho fora), na podobnu poziciu aka je uvedena je v tom linku. Podobne aj ja som si mohol vybrat medzi podobnou poziciou a sucasnou pracou. Nie je to az take nemozne, hlavne sa na to treba dobre pripravit, a ist si cielavedomo, ale s chladnou hlavou za tym. To na povzbudenie pre Kora :slight_smile:
Dialniciar, tymto prispevkom nechcem zachadzat do ziadnych polemik, len som napisal svoj postreh. Respect :wink:

Nie, ja som to neabsolvoval. Ja v štátnej správe na Slovensku som nikdy nerobil a už sa ani nechystám.

Kazdy mame svoje skusenosti :slight_smile: ..ja som tiez nechcel ist do statnej spravy a preto som tam ani nesiel.