Ponuka na účasť na "prehliadku" úseku na tento rok

Neviem, či vás to zaujme, ale v tomto roku (ako v každom) budem robiť “prehliadku” nejakého “našeho” úseku pre záujemcov z verejnosti, teda konrétne sa jedná o ľudí, ktorí by cheli vidieť nejaký úsek ako sa stavia.

Nezda sa este niekomu okrem mna, ze je tato tema uplne zbytocna?

Ani nie tak zbytocna ako neaktualna :wink:. Viac ma stve, ze tolko krat to dialniciar sluboval a nakoniec z toho nic nebolo :imp:

Vsak nas moze povodit Torontom :smiley: :wink:

Temu som oznacil ako normalnu, kedze jej statut “Dolezita” uz davno nepatri :slight_smile:

Buď to odstrán celú tému, ale nebude tu stav, že ja tu budem takto nechutne očiernený, … takže moja reakcia tu bude. :arrow_right:

A čo ti bráni zorganizovať prehliadku :question: :unamused: Keď ťa to tak veľmi štve, tak by si s tým mal niečo rozhodne robiť.

A čo ti bráni zorganizovať prehliadku Keď ťa to tak veľmi štve, tak by si s tým mal niečo rozhodne robiť.

Čo mňa vytáča je hlavne postoj niektorých členov vedenia fóra, ale som sa rozhodol ich ignorovať. To, čo totiž ja milujem je, keď niekto si myslí, že po odfotení 100 fotiek diaľnice môže ísť tvrdo do všetkých, aký on je najlepší pri trasovaní, financovaní, politike, … “houby” vedia o živote a ešte sa navážajú do mňa. Ale čo už … až ťa stretne rakovina, keď to budeš najmenej čakať, potom si spomeň, ak máš pamäť, čo som tu napísal. Lebo to, že som mal rakovinu, to vedeli všetci. :exclamation: