Ahojte, vedeli by ste odporucit nejaky autoservis v Bratislave, kde nezaplatite oblicku, ale zase nie uplny lowcost?
Doteraz som chodil plus minus do maxim servisu, ale uz ma to nejak prestalo bavit. Napr. preplnili klimu a klima obcas hukala, nasledne sa vyhovarali, ze to odchadza kompresor a oprava 1000e+, aj ked realita je taka, ze je len preplnena klima. Tym, ze mi mohli znicit kompresor preplnenym chladivom ich asi nejak netrapi. Aj ked to plnenie klimy bolo extra predrazene myslim, ze nejakych 200e, tak sa ani neunavovali to nejak riesit, len ze je to na vymenu aka dalsich 1000e. Alebo namiesto opravy alternatora mi chceli vymenit vsetky vstrekovace, cize by som zaplatil neviem 1500e a zavada by sa aj tak neopravila. Tento rok som ich musel vobec nahanat, aby by mi uz konecne opravili snimac tlaku na kolese, lebo ho stale len dofukovali, aj ked som im uz povedal, ze som to dofukoval xx krat.
Nájdi si dedinský autoservis s osobným prístupom. Ale referenciu musíš získať priamo od človeka čo ho vie zhodnotiť, nie sused hovoril že jeho sused vravej že sused tam bol … čo je veľmi ťažké.
Autorizák s “dynamickým mladým kolektívom” to radšej nie …
Autoklinik Dubravka parkrat, Ford Mondeo 2016. Odisiel motorcek pohonu stieraca, nedal sa OEM kupit tak to vyzderalo ze material asi 300 a praca cca 100, nakoniec ma to tusim stalo do 60 pretoze Pan servisak mlady Ukrajinec sa s tym pohral a motorcek rozobral a poriadne vycistil a usetril mi peniaze. Taktiez mi opravovali chybu Rapidservisu v Stupave kde som dal len beznu vymenu oleja tamojsi servisak dal chybne tesnenie takze mi unikal olej (predtym som s Rapidom dvakrat menil olej a bezproblemov, ale tentoraz tam asi nebol sef aok dozor :). Prisiel som do Autokliniku a presne vedeli kde, kto a co spravil v Rapide chybne, opravili mi to gratis a peniaze za de facto reklamacnu opravu si oni poriesili priamo s Rapidom. Akurat Mondeo asi nemaju moc radi kedze nie je servisak friendly koncipovane, ale vsetko profesianalne z ich strany.
Dakujem za tipy, ale chcel by som nieco blizsie - v ruzinove. Kedze to auto tam aj treba doviest atd.
No moja skusenost s maximum je taka, ze najskor povedia nejaku nizku cenu a nakoniec to stoji aj tak viac. To ze by som tam zaplatil menej sa mi snad este nestalo.
Bol som tam sice len na plneni klimy + dezinfekciu, tiez stara dieslova octavia, bol som spokojny, cele to stalo cca 50 euro, kym som cakal mi dali kavu, vodu, maju tam cisto, ked skoncili tak mi presne povedali ze co a ako, ziadny natlak.
Viac posudit neviem, olej si menim sam, brzdy zvladam tiez a nejake vacsie opravy som nastastie v poslednej dobe nemal a tie posledne som riesil navstevou rodicov a servis u nich.