Skor to chapem tak ze pozemok bol uz skor vo vlastnictve sukromnej osoby. NDS odpocivalda robi iba na svojich vlastnych vysporiadanych pozemkoch a potom ich prenajima sukromnym osobam … takze spekulant to zrejme kupil skor a chcel tu mat prevadzku na svojom. Takto tam nebude nic ![]()
asi to nedomyslel, lebo NDS by mu pripajacie pruhy asi nepostavila, ako ani on by sa nemohol napojit na rku…
Neviete niekto ako to teraz vyzerá s odpočívadlami Štrba a Batizovce? Sú už otvorené a sú tam aj nejaké služby?
Odpocivadla Strba su stale zatvorene. O odpocivadle Batizovce neviem. Ale zase otvorili odpocivadla na dialnicnom useku pri Presove, ale tam je len parkovisko.
Pri PO nemali odpocivadla docasne az do vybudovania SSUD sluzit pre udrzbu?
Neviem,ale ked som tam isiel minuly tyzden tak boli otvorene a kamiony a auta tam chodili.
Skoda ze len Batizovce. Treba vyhlasit sutaze aj na ine odpocivadla, hlavne tam kde je potreba CSPH (Hradok smer BA, Sverepec a PB, Strba).
Strba ma vraj problem s el. pripojkou. Toto odpocivadlo s CSPH povazujem za najdolezitejsie, kedze dalej je az v LE, co je 70 km
Ved su tam este Batizovce a to je pri PP ak ma pamat neklame…
Ja hovorim o smere BA-KE. Za Hybe nie je nic az Levoca
Aha, tak som nevedel ze Batizovce su iba jednosmerne odpocivadlo. A preco vlastne nema Straba dokoncenu tu elektricku pripojku?
Vie niekto kde su odpocivalda Petrovany a Janovik? Su na stranke NDS v casti odpocivadla, ale ja som ich popravde nikde na D1 nevidel ![]()
Vlastne nie teraz som si vsimol ze ta sutaz je na obidve strany dialnice pre odpocivadlo Batizovce. A Btizovce su pri Svite ak si dobre pamatam .Otzka ale je ci tam bude aj CSPH.
Mali by to byt odpocivadla na vychodnej D1 PO-KE. Este som tade nesiel, neviem ci aj realne existuju.
Inak na R1 to bude podobne - vzdialenost medzi odpocivadlami s CSPH Tekovske Nemce - Budca bude tiez okolo 70 km.
Existuju, Janovik je velke obojstranne, AGIP,. velke parkovisko, kaviaren…super.
Petrovany male obojstranne, perfektne zrekonstruovane, ale uzavrete len pre policiu. Meraju tam, kontroluju nalepky a vazia. Vaha tam je pevna.
Odpocivadla Batizovce su zrejme male odpocivadla a tam nebudu CSPH. Odpocivadla Strba by mali mat CSPH.
ako je tu klasicky problem, ze sa zbytocne stavaju male obojstranne odpocivadla, namiesto velkeho jednostranneho ..
Ja sa este opytam - mozno si napamatam dobre, ale nemalo byt nahodou odpocivadlo velke obojstranne pri Lovci. Minimalne na stranke highways.sk bolo zakreslene … Potom sme sa dozvedeli ze malo byt pri hliniku nad Hronom a to sa tiez zrusilo!
No nic musim si to asi zistit sam ![]()
zatial aspon novinky o dalsich odpocivadlach:
D1 - Štrba - nebolo dokončené lebo nebolo osadené platné dopravné značenie v zmysle novej legislatívy z roku 2009 a čiastočne aj vybudovaním trafostanice s prípojkou, čo nie je investícia NDS. Odpočívadlo malo byť pripravené na preberacie konanie v polovici decembra 2010.
D1 - Batizovce - prebieha výberové konanie na služby na tomto malom odpočívadle (nebude ČSPH).
R1 - Tekovské Nemce - obojstranné odpočívadlo, a to na konci úseku pred napojením na existujúcu R1 – Hronský Beňadik - bude sprevádzakované zrejme pri spustení R1 na jeseň 2011.