ono by ozaj nebolo od veci sa dopracovat k projektu, lebo by ma zaujimalo, ze ako budu riesit krajnicu, vyradovacie pruhy a tak dalej .. lebo tam je vela moznosti to pekne zoptimalizovat
Podľa info na zilinak.sk by malo byť prejazdné (29.-30.4.), a potom od 3.5. by tam mali byť dva zúžené pruhy 2 x 3,00 m, rýchlosť 30 km/h viď. zdroj
Ono je všetko za niečo, cena bola adekvátna termínu … 16 km sa ide robiť 604 dní … preto toľká úspora, SSC sa rozhodla že radšej pomalšie a viac km. Medzi MT a TR sa dá prejsť paralelnými cestami 2. a 3. triedy. Po výstavbe by mindop podľa dohody prispieť na opravu kraju a obciam na opravy .. takže čistá úspora bude cca 15 mil euro proti pôvodnej alokácii.
.
Obchvat Kremnických baní bol už párkrát zrušený a pretrasovaný kvôli námietkam občanov … medzičasom v pôvodnom koridore vznikla výstavba … čo viem tak tak to naposledy vyzeralo asi takto,
aj keď neviem či to už zase nie je inak
[album]36630[/album]
A obchvat Kremnice je len tunelovym variantom?
Podľa obrázku to nie je tunelový variant (asi nevhodne zvolené vyznačenie pomocou bodka-čiarka), ale cesta sa bude ťahať popri železnici. Dáfam, že som ju správne rozoznal na tej mapke.
Ja sa pytam na Kremnicu, johhan ukazuje Kremnicke bane…
Klepkanie kamena turcania.sk/tankodrom-je-minulostou/
Božemôj, to už aj na obyčajnú opravu cesty, ktorá mal byť už pred mnohými rokmi, treba klopkať?
bohuzial to presne odzrkadluje absolutnu tragediu co sa tyka slovenskej infrastruktury, resp jej vystavby tyka .. fakt je to smutne, ze sa poklepava nejaky kamen na obycajnu rekonstrukciu .. fakt smutne …
Buďme radi, že na tejto ceste nepostavia pri rekonštrukcii kruháče, ako na I/62
tak isty by som si nebol, lebo doteraz nie je nikde presny project a vobec vobec by som sa nedivili, keby tam niekto niekde nejaky ten kruhac bachol ..
Tak a už sa konečne začalo
facebook.com/photo.php?fbid … =3&theater
facebook.com/photo.php?fbid … =3&theater
Co je na tom pravdy ze prerusili rekonstrukciou cesty z TR do Martina ??? ze vraj sa im ta hybe podlozie…mate niekto info ?? Aj velke mechanizmy zmizli…
neviem čo je na tom pravdy, iba viem že tam vybrúsili jeden pruh cesty asi 300 m, pri Mošovciach cca 50 cm hĺbka, a nič sa tam nerobí, stoji to tak už mesiac, ja som tadiaľ išiel pred 2 týždňami a veľké mechanizmy som tam nevidel ani vtedy, počul som že tento spôsob čo skúšali je drahý a asi špekulujú ako postupovať, a s tým podložím, že sa hýbe vieme už dávno, veď tie panely plávali a sa mi zdá že v projekte bolo že vymenia aj podložie a použijú na to rozdrvené panely
Pripomina mi to rekonstrukciu pri Mnichovej Lehote. Tiez tam vyrachali polovicu cesty a potom to niekolko mesiacov stalo. To je bezny stavebny postup?
Včera som sa previezol po opravovanej panelke. No celkom to nabralo spád. Do konca 2017 by malo byť opravené cca 30% povrchu (so základovým asfaltom). Ak by sa moc snažili, tak vedia podľa mňa do konca roku 2018 minimálne vykonať opravu celého úseku so základným asfaltom. Záleží, aká bude zima, lebo v zime sa priamo na ceste nebude nič robiť (kvôli zimnej údržbe). Ak by mohli začať s prácou znovu v apríli, tak majú cca 8 mesiacov na práce. V 2019 potom asi urobia vrchný asfalt + značenie + zvodidlá a pod.
Inak mohli tie semafory zosuladiť na 50 km rýchlosť. Takto ideš stojiš ideš stojiiš.
To je pravda. Stál som na každom semafore, aj keď som šiel 80 aj keď 50 km/hod. Ta synchronizácia im nevyšla. Keď som tam šiel ja (okolo 15hod - teda v špičke), tak tá cesta bola úplne prázdna, len pár aut čo šlo do okolitých dedín. Fakt to mohli celé zavrieť a bolo by to omnoho rýchlejšie urobené. Tých pár aut mohlo ísť aj obchádzkami.
Pripájam odkaz na článok o rekonštrukcii panelky: myturiec.sme.sk/c/20682140/nesl … cestu.html