V casti Jakub pribudlo zrejme LED osvetlenie na nove priechody pre chodcov.
Inac namiesto vymeny dobreho asfaltu na R1 pred BB mohli radsej vymenit komplet asfalt na tejto 4 prudovke, za Jakubom je to sama hrbolata zaplata. A vraj cesta prvej triedy europskeho vyznamu…
Aktualny stav z dnesneho dna; cesta je sfrezovana od krizovatky na Vlkanovu az po Zvolensku cestu, ako sa pripaja na RC. Miestami je uz aj novy asfalt v jednom pruhu.
To si na to tiez vybrali teraz vhodne pocasie…
Snad to potiahnu po celej Zvolenskej ceste, vsak ta je v dezolatnom stave uz roky…
inak tento úsek rekonštruovali nedávno ( nie celý ) a už zase ak nespravia aj celú zvolenskú tak to je na trestné oznámenie … opravujú to čo netreba a tam kde to treba tak tam nič …
Mierne Off-topic: 69 je síce pekné, všeličo evokujúce číslo , ale po postavení a zadefinovaní R1 by podľa všetkej logiky mala táto cesta byť jedným z úsekov I/66. V meste BB v úsekoch Zvolenská cesta - nadjazd ponad R1 pri Tescu - križovatka s Bernolákovou - Bernolákova ul cez nám. Ľ. Štúra - veľký kruháč pri Europa BC/SC - nábrežie - BB-východ - a v budúcnosti preložkou cez m.č. Šalková po križovatku I/66 s cestou III triedy pri Biotike (keď sa už púšťali do severného obchvatu R1 cez PPP, mohli ho logicky potiahnuť práve sem, aj s preložkou I/66 cez Šalkovú, ďalej to podľa môjho názoru pripravovať netreba, aspoň zatiaľ)
Dobra sprava; tie nebezpecne poklopy na I/69 pred BB, dnes som tadial isiel a su napravene, zarovnane, resp. nove. Asfalt vyzeral byt komplet, chyba este VDZ.
Tomas mna ani tak nesralo, ze tam tie diery su, ale ze boli par tyzdnov bez akehokolvek oznacenia… Je to za mestom, mpr 90, v noci neosvetlene… Vletiet tam v plnej rychlosti, tak odtrhnem predny naraznik, roztrhem olejovu vanu a ak by som neodlomil koleso, tak minimalne by som kupoval novy disk a pneumatiku…