Oblasť Banskej Bystrice a Zvolena

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=nw7nXYtWT_M[/size]

V casti Jakub pribudlo zrejme LED osvetlenie na nove priechody pre chodcov.

Inac namiesto vymeny dobreho asfaltu na R1 pred BB mohli radsej vymenit komplet asfalt na tejto 4 prudovke, za Jakubom je to sama hrbolata zaplata. A vraj cesta prvej triedy europskeho vyznamu… :unamused:

bbonline.sk/doprava-v-bystrici-s … projektov/

Na I/69 sa meni asfalt… skyscrapercity.com/showpost. … count=2116

Aktualny stav z dnesneho dna; cesta je sfrezovana od krizovatky na Vlkanovu az po Zvolensku cestu, ako sa pripaja na RC. Miestami je uz aj novy asfalt v jednom pruhu.
To si na to tiez vybrali teraz vhodne pocasie…

Snad to potiahnu po celej Zvolenskej ceste, vsak ta je v dezolatnom stave uz roky…

inak tento úsek rekonštruovali nedávno ( nie celý ) a už zase ak nespravia aj celú zvolenskú tak to je na trestné oznámenie … opravujú to čo netreba a tam kde to treba tak tam nič …

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=ZFhF3GRhcjA[/size]

Od vcera spustili treti pokus…

neviem ci som prepracovany alebo co, ale vsade pri ceste vidim Fica :open_mouth:

:smiley: ja som si to vsimol az po zverejneni videa… Inac by som mu asi dokreslil rohy abo hranol…

Mierne Off-topic: 69 je síce pekné, všeličo evokujúce číslo :wink:, ale po postavení a zadefinovaní R1 by podľa všetkej logiky mala táto cesta byť jedným z úsekov I/66. V meste BB v úsekoch Zvolenská cesta - nadjazd ponad R1 pri Tescu - križovatka s Bernolákovou - Bernolákova ul cez nám. Ľ. Štúra - veľký kruháč pri Europa BC/SC - nábrežie - BB-východ - a v budúcnosti preložkou cez m.č. Šalková po križovatku I/66 s cestou III triedy pri Biotike (keď sa už púšťali do severného obchvatu R1 cez PPP, mohli ho logicky potiahnuť práve sem, aj s preložkou I/66 cez Šalkovú, ďalej to podľa môjho názoru pripravovať netreba, aspoň zatiaľ)

Tu logiku nehľadaj. R1 bol len výťah na primára, ktorý nevyšiel.

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=mXquGHrbw_I[/size]

No nezda sa, zeby chceli pokracovat. A co je este horsie, ani len nenapravili poklopy kanalizacie (po 3. minute).

K semaforom na Luceneckej, isli aj dnes. O 6pm sa sa vypinaju. Rano neviem od kolkej…

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=L4p5osaUnfE[/size]

Neviem kedy, pribudlo osvetlenie ostrovcekov v KO.

parada

Dobra sprava; tie nebezpecne poklopy na I/69 pred BB, dnes som tadial isiel a su napravene, zarovnane, resp. nove. Asfalt vyzeral byt komplet, chyba este VDZ.

Semafory na Luceneckej

zvolen.dnes24.sk/novinka-ohladne … dlo-221230

V Kriváni vynovíme vozovku
http://www.ndsas.sk/aktuality-v-krivani-vynovime-vozovku/10827s49119c

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=RkKmzJMthC4[/size]

Uz niekolko tyzdnov sa pravidelne vyhybam tymto vytlkom. Pred par dnami velkolepe riesenie; pribudla znacka A 5; Nerovnosť vozovky s dodatkovou tabulkou dlzka useku 600 m. Dnes dalsie velkolepe riesnie;
lh3.googleusercontent.com/-o5xZ … 116163.jpg
lh3.googleusercontent.com/-qJGV … 116164.jpg

ej ale sa menime. uz nam vadi 5 vytlkov. :slight_smile:
no je jasne, ze to len zasypu a opravia az na jar…ale ten jeden je fakt hlboky.

5? ja ich tam vidím podstatne viac

Dnes rnao to uz bolo vyliate asfaltom, huraa :slight_smile:

Tomas mna ani tak nesralo, ze tam tie diery su, ale ze boli par tyzdnov bez akehokolvek oznacenia… Je to za mestom, mpr 90, v noci neosvetlene… Vletiet tam v plnej rychlosti, tak odtrhnem predny naraznik, roztrhem olejovu vanu a ak by som neodlomil koleso, tak minimalne by som kupoval novy disk a pneumatiku…

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=mavxN7V3hH4[/size]

Nejaka hlbkova reko. na ceste II/591 pred Cerinom.